Malo off.
Ne fantazirajte o dušah in življenja po tem. Tega ni mogoče dokazati in noben ne bo nikoli vedel kaj se zgodi, ko umreš, dokler ne boš sam umrl. Znanstveniki so ugotovili, da so tisti, ki so dejansko umrli in nazaj oživeli (se pravi da niso dihali par minut), videli neke belo čudo, da se vrtijo v krogu itd, da se jim je vse to dogajalo, ko so še dihali, ko se jim je srce ustavilo, pa se več ničesar niso spomnili.
Ko umreš umreš. Greš pod zemljo in tam ostaneš. Pač še vedno po tem, ko nekdo umre, misliš na tisto osebo do konca svojega življenja. Osebo, s katero si preživel večino svojega življenja, je nemogoče pozabiti, zato nekateri ljudje fantazirajo, da duša ostane z njimi.
Ne verjamem v duhove, jezuse, marije in ostale fantazije. Pa če se mi že duh prikaže pred očmi, si bom rekel, da se mi je zmešalo. Eni vidijo bele miši, drugi pa duhove.
Malo preveč nekateri gledajo risanke, kjer nekdo tam umre, pa prikaže dušo, kako se dvigne iz trupla ... in kot majhen otrok, ti to ostane v glavi, češ, da je resnično ... isto je pri filmih, kjer še znajo narediti večjo dramo, da ljudje še bolj verjamejo, da je kaj takega mogoče.
Sicer pa, nimam več nobenega dedeka pa nobene babice. Pogrešam eno babico, ki sem jo imel zelo rad. Vem, da bo isto nekoč, ko mi bosta umrla ata pa mama. Ampak treba je vedeti, da noben ne živi večno, leta pa letijo kot ne vem kaj. Zato vsak dan živim, kot da smo zadnji dan skupaj - če se razume - ker nikoli ne veš, kdaj za nekoga zadnji dan.