Smrt britanske kraljice

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Tudi kraljica umre ...
Britanci bodo verjetno imeli kak prost dan za žalovanje. Mislim, da je britanska kraljica presneto modro ravnala, kdaj se kaj res s kako besedo vmešati v politiko in kdaj ne. Na nek način je tudi lahko zgled, kaj pomeni služenje državi. Jasno je, da jo je država drago plačevala, ampak ne vem, če bi se meni ljubilo, da mi pri 90-ih nekdo drug razporeja čas, če imam načeloma dovolj denarja, da preživim še tistih par let, ki jih imam.

Malo za šalo, malo zares: nekako so monarhije bolj razviti del Evrope. Le kako to, da preživet vzorec vladanja, ki ne glede na to, če ima resen vpliv na politiko ali ne, državo kar nekaj stane, ne spravi teh držav na kant?
Monarhije v EU so še zmeraj Belgija, Danska, Luksemburg, Nizozemska, Španija in Švedska.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
SmartSelect_20220909_090922_Instagram.jpg

Malo pa je tudi mene ganlo, no
...

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.085
113
145 km SZ od Opatije
jonny77
Ko boš ti naredil, kar je ona, se boš lahko smejal...
Tega pa nikoli ne boš naredil, ker si smeh...
Jokaj in daj mir...
Tole je pa mal čudno za razumet
"Ko boš ti naredil, kar je ona, se boš lahko smejal..." ... ko bo tud on umrl, kar je zdaj nazadnje naredila Beti, se bo težko smejal
"Tega pa nikoli ne boš naredil, ker si smeh..." o, bo, bo, sam ne še tko kmal, upam. Vsak umre.

Razen Chuck, da se razumemo ...

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Tole je pa mal čudno za razumet
"Ko boš ti naredil, kar je ona, se boš lahko smejal..." ... ko bo tud on umrl, kar je zdaj nazadnje naredila Beti, se bo težko smejal
"Tega pa nikoli ne boš naredil, ker si smeh..." o, bo, bo, sam ne še tko kmal, upam. Vsak umre.

Razen Chuck, da se razumemo ...
Ah, daj no...
Smejal se je njeni smrti.
A ga naj poveličujem?
Kaj pa je on?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe in jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.386
113
Pomurje
Ker sem odstranjen iz teme, bom tu pokomentiral.

Nisem človek, ki rabi boga, kraljico, kralja, vzornika itd. da lahko preživi na tem svetu.

Rabim samo prijazne ljudi okrog sebe, ne rabim namišljenih prijateljev iz TVja ali revij, kraljevih družin.

Vsak ki rabi tako "oporo" je nekje v življenju skrenil na napačno pot, oz. je bil zaveden na napačno pot (otroci v cerkvi, gledanje kraljevih porok, kardašian...)

In ja BMK za ljudi s funkcijo, ki so jo pridobili, ker so padli iz prave riti.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.919
7.185
113
Ker sem odstranjen iz teme, bom tu pokomentiral.

Nisem človek, ki rabi boga, kraljico, kralja, vzornika itd. da lahko preživi na tem svetu.

Rabim samo prijazne ljudi okrog sebe, ne rabim namišljenih prijateljev iz TVja ali revij, kraljevih družin.

Vsak ki rabi tako "oporo" je nekje v življenju skrenil na napačno pot, oz. je bil zaveden na napačno pot (otroci v cerkvi, gledanje kraljevih porok, kardašian...)

In ja BMK za ljudi s funkcijo, ki so jo pridobili, ker so padli iz prave riti.
Pa kakšnega radodarnega fotra z debelim tošlom se verjetno tudi ne bi branil.

• Všeč mi je
Reactions: novaa