Smrkavi dostavljalci pizz in ostalega junka

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Aja, Miklavz ima uhan v usesu. Samo, ko pridem npr k mami na obisk pozvonim na vhodu bloka pa ceprav mi kaka starejsa mamca ponudi da vstopim.

To pa zato, ker slabše vidi. Če bi opazila uhan, bi ostal pred vrati.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113
smile-1.gif
pa še neobrit...kot pravi da je občasno...

O ne ne
ne-ne-1.gif
nš pa že ni tak!!!

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hm zanimivo...pri nas doma ce starci uletijo kaj do mene se samo slismo kak dan prej po telefonu da prideta po kako malenkost...

In prideta s kljucem..ne zvonita...zakaj bi pustil starse zunaj pred vrati cakat
sprasujem se.gif
V svoje stanovanje bosta že prišla sa ključem ali kako?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Gre bolj za uno...pac da nimata na stara leta obcutka da jih je kdo razlastil/vrgu cez prag...al kako bi ti opisal...drugac mata se svojo bajto
tongue-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
ksz
Miljavženkrat prežvečena tema. Razlike so samo v detajlih.
To je zgodba o:
- vožnji z meglenkami v soncu, mesečini in dežju
- kampiranju na prehitevlnem pasu
- vožnji za ritjo
- prevrtavanju števcev avtomobilov
- vrivanju (na cesti, štacuni, pošti, sekretu)
- vrivanju #2 (dec postavi čungalungo na trak blagajne, baba pa pride 10 minut za njim s polnim vozičkom robe - sta kao skupaj)
- odmetavanju smeti iz avta
- parkiranju na travi, na placu za invalide, tujih dvoriščih, pred vhodom v štacuno, 5 mm stran od sosednjega avtomobila, pošrek ali čez 2 parkinga
- pljuvanju po cesti, pločniku, dvoriščih, otroških igriščih
shocked-1.gif
....
- rezerviranju placa na plaži z brisačami
- pobiranje tujih pridelkov z njiv (kaj se pa pozna ena kila krompirja/solate/zelja/korenja ?)
.
.
.
.
Nobena od naštetih reči ni ravno kriminalno dejanje. Bi pa bilo za vse lepše, če ljudje tega ne bi počeli - ali pa vsaj manj.

Edit: kar se mene tiče ima Miklavz prav.

Me veseli, da niti ene ne izpolnjujem
cheer.gif

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Mislim, višek pa je bil, ko mi je mulo rekel "Get yourself a life"... Hej, sanja se ti ne kje sem vse bil in kaj sem doživel... Važen je IPhone, a ne...

Ne se preveč sekirat za vsakega kre-tena

Če je star 20 in nekaj ima komaj par let pravega lajfa za sabo. Pa še to ko pogledam nazaj sem bil v tistih letih napol otrok. Poznam občutek, sem tudi za nekatere že prastar, pa sem dal marsikaj čez.

Uglavnem, don't worry, be happy.

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Hahaha
smile-1.gif

Ampak mormo priznat da je dobra...mene bi razorozu z tako izjavo ker bi se zacel smejat
smile-1.gif

Samo po drugi strani pa.. Kaj potem nekdo ki je lahko kljub mladim letom velik dozivu...kar vse redom posilja v 3...
sprasujem se.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
miklavž s svojimi 50 leti je nekako VZGAJAL te "smrkavce" oziroma jim je očka...

tko da zame je "meja" za pametovanje kakšni so 20-30 letniki tam nekje pri 80...

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hahaha
smile-1.gif

Ampak mormo priznat da je dobra...mene bi razorozu z tako izjavo ker bi se zacel smejat
smile-1.gif

Samo po drugi strani pa.. Kaj potem nekdo ki je lahko kljub mladim letom velik dozivu...kar vse redom posilja v 3...
sprasujem se.gif

A je to na mene al ker sem bil zadnji? Nima veze, ni treba odgovora.

Saj smo pri dvajsetih letih že marsikaj doživeli, ampak jaz nisem bil nikoli nespoštljiv do drugih. Vzgoja?

Ko si malo starejši drugače gledaš na stvari. Naprimer jaz se več ne obremenjujem z prepotentnimi mladci ki mislijo da so posrkali vso pamet. Leta, emšo... So pa res včasih prepotentni in ne vejo v kaj se vpletajo... Nema udarca brez starca (Dikan) niso vsi ''starčki'' v slabi formi in nesposobni.