Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Aja, Miklavz ima uhan v usesu. Samo, ko pridem npr k mami na obisk pozvonim na vhodu bloka pa ceprav mi kaka starejsa mamca ponudi da vstopim.
To pa zato, ker slabše vidi. Če bi opazila uhan, bi ostal pred vrati.
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Aja, Miklavz ima uhan v usesu. Samo, ko pridem npr k mami na obisk pozvonim na vhodu bloka pa ceprav mi kaka starejsa mamca ponudi da vstopim.
V svoje stanovanje bosta že prišla sa ključem ali kako?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hm zanimivo...pri nas doma ce starci uletijo kaj do mene se samo slismo kak dan prej po telefonu da prideta po kako malenkost...
In prideta s kljucem..ne zvonita...zakaj bi pustil starse zunaj pred vrati cakat
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
ksz
Miljavženkrat prežvečena tema. Razlike so samo v detajlih.
To je zgodba o:
- vožnji z meglenkami v soncu, mesečini in dežju
- kampiranju na prehitevlnem pasu
- vožnji za ritjo
- prevrtavanju števcev avtomobilov
- vrivanju (na cesti, štacuni, pošti, sekretu)
- vrivanju #2 (dec postavi čungalungo na trak blagajne, baba pa pride 10 minut za njim s polnim vozičkom robe - sta kao skupaj)
- odmetavanju smeti iz avta
- parkiranju na travi, na placu za invalide, tujih dvoriščih, pred vhodom v štacuno, 5 mm stran od sosednjega avtomobila, pošrek ali čez 2 parkinga
- pljuvanju po cesti, pločniku, dvoriščih, otroških igriščih....
- rezerviranju placa na plaži z brisačami
- pobiranje tujih pridelkov z njiv (kaj se pa pozna ena kila krompirja/solate/zelja/korenja ?)
.
.
.
.
Nobena od naštetih reči ni ravno kriminalno dejanje. Bi pa bilo za vse lepše, če ljudje tega ne bi počeli - ali pa vsaj manj.
Edit: kar se mene tiče ima Miklavz prav.
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Mislim, višek pa je bil, ko mi je mulo rekel "Get yourself a life"... Hej, sanja se ti ne kje sem vse bil in kaj sem doživel... Važen je IPhone, a ne...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hahaha
Ampak mormo priznat da je dobra...mene bi razorozu z tako izjavo ker bi se zacel smejat
Samo po drugi strani pa.. Kaj potem nekdo ki je lahko kljub mladim letom velik dozivu...kar vse redom posilja v 3...