''Smrček'' za avtomobil (al kako se mu že reče)

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Zakaj bi jaz grd avto vozil, on ki ga bo od mene kupil pa lepega???

Dobra!
zmaga.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ta smrček je res grozen na pogled, pa spodaj se nabere rpah in potem ti zdrsa lak.
Dobijo se že namenske prozorne folije za ta namen, pa še avto izgleda normalno potem.
Pa oblečeš lahko odbijač, celo havbo in blatnike če hočeš.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
KSZ

Fantje, zafilozofirali ste mi temo da je joj... jest sem pa samo hotel informacijo, kje kupit ''smrček''...
crazy1.gif

Ne vem, človek hoče zaščiti avto, pa je prec na tapeti
smirk-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Poglej v rdo shop, btc hala a in še ena trgovina z avtodeli je tudi tam.

Lahko pa pogledaš za števlko trgoavto, potokar in še kakšno trgovino ter pokličeš. Glede na to, da je bolj zimska oprema, poglej na netu po večjih internetnih trgovinah, ker imajo tudi kar velik sortima glede avtov.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Videvam enga A4 cabrio belega, s tem smrækom že nekaj tednov fura naokoli... kako bo ko bo dol vzel...
bonk.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Videvam enga A4 cabrio belega, s tem smrækom že nekaj tednov fura naokoli... kako bo ko bo dol vzel...
bonk.gif
A ima slučajno rdečo streho? Včeraj sem videl takega v Celju, bel A4 cabrio, rdeča streha in črn "smrček"
hysterical-1.gif

Sem skoraj s ceste zapeljal, tako sem se smejal
bonk.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.050
454
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
to je zanič ! za kamenčke je ok sam kaj ko se ti pod tem nabira sol in ti avto rosta !
Točno -spodaj se nabira nesnaga. Ni nujno, da kamenčki. Sneg se na havbi topi, počasi spira ''noter'' nesnago. Vse skupaj deluje kot fin šmirglpapir...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
bonk.gif
A ima slučajno rdečo streho? Včeraj sem videl takega v Celju, bel A4 cabrio, rdeča streha in črn "smrček"
hysterical-1.gif

Sem skoraj s ceste zapeljal, tako sem se smejal
bonk.gif

E, točno tak, vendar ga jaz videvam v LJ, oz. konkretno v BTC. Prvič resnično bi prozorna folija bila primernejša,drugič bo tista črna plahta vse porajsala ker sploh ne zgleda pravilno montirana in tretjič zgleda za bruhat grdo in cheap.