Ampak jedel pa bi kajne?Jaz sem se odločil, da se bom plači odpovedal. No, pa tudi delal ne bom.
Vir?Pa Musarjeva in Klokočovnik naj bi iz 6000 zvišali na 12000.
misliš predvsem borčevske aneEni delajo, da lahko preživijo.
Jamrajo pa tisti, ki si niso skoraj nič vplaćevali, zdaj bi pa penzije kot se šika
Ampak jedel pa bi kajne?
#KdorNeDelaNajNeJe
Dobil bom iz iste malhe kot povišice.Ampak jedel pa bi kajne?
#KdorNeDelaNajNeJe
Aja pa tako povej a ne. Tu gre potemtakem za tisto malho s katero razpolaga Golob in v zvezi s katero je povedal nekaj v smislu "vsak bo dobil toliko denarja kolikor ga bo želel" kar pomeni, da je strah pred morebitno zavrnitvijo povsem odveč.Dobil bom iz iste malhe kot povišice.
Pa itak mi to pripada ( ne zavrnitev ali strah).Aja pa tako povej a ne. Tu gre potemtakem za tisto malho s katero razpolaga Golob in v zvezi s katero je povedal nekaj v smislu "vsak bo dobil toliko denarja kolikor ga bo želel" kar pomeni, da je strah pred morebitno zavrnitvijo povsem odveč.
Vir?
Ni ga lepsega kot kaksna nova uravnilovka.Višje prejemke si želijo tudi upokojenci, ki bodo baje 1.2.2023 izvedli protest na Trgu republike:
Prekipelo tudi upokojencem, 1. februarja pripravljajo protest na Trgu republike
Ker je vlada ob koncu preteklega leta preprečila uskladitev pokojnin, upokojence, predvsem tiste z najnižjimi pokojninami, pa vse bolj dušijo številne podražitve, je tudi upokojencem prekipelo. Upokojenci bodo v sredo, 1. februarja, ob 15. uri, pripravili protest na Trgu republike v Ljubljani...go-portal.si
Pa spet davke dvigniti seveda, da bo od kje vzeti. Kdor dela in financira vse to pac ne rabi denarja.
Za penzijo sparalKaj bi pa delal z nizkimi davki, razen da bi si neumnosti kupoval
Zanimiv pogovor o moči sindikatov in boju za plače.