Slušalke za tek

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Torej, katere uporabljate vi? nekaj morem nabavit, pa kar ne vem katere. Ali une, k se zataknejo za uho, al une "in-ear", al kakšne bluetooth... muzika se bo vrtela iz gsm-ja...

in ja, paše mi poslušat glasbo vedno in povsod. Ko hočem poslušat naravo, grem brez slušalk, pa je.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst na biciklu uporabljam philipsove inear pa je bolj od dneva odvisno kako not stojijo.
Naslednje za športat bi skor sigurno vzel kake, ki se za uho zataknejo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Za sport sem menjal menda kake 3 pare (klasicne za v uho, potem tiste ki jih zahaklas za uho) potem pa sem gledal reviewe na internetu in je za tek ter kolo najboljsa ta varijanta : http://www.amazon.com/Sennheiser-PMX80-Sport-Behind-Earphones/dp/B001GT185K

Obstaja tudi PMX70, starejsi model. Pretecem kar dosti in mi pri teh slusalkah najbolj pase, da si jih ni treba popravljat (tudi pri tistih ki so se zataknile na uho ni bilo take stabilnosti). Cez cas kr pozabis, da jih imas gor. Super je tudi clip za na majico, da se ti ne zatika kabel. Video : https://www.youtube.com/watch?v=0JFQGDDoOQ4

Nabavil sem jih na Ebayu iz UK, s postnino vred je bilo malo pod 25€, tak da je cenejsa varijanta, evo trgovina : http://cgi.ebay.co.uk/Sennheis...4#ht_670wt_1141

Zvok je super, je pa res da je odvisno od samega usesa, kak ti sede slusalka v uho. Verjamem da je pri in-ear zadevah boljsi zvok, saj je kompletno zadusena zunanjost, ampak po reviewih sodec, lahko imas smolo in ti bodo slusalke padale ven. Osebno raje malo zanemarim "kvaliteto" zvoka, za stabilnost slusalk. Imam jih od letos januarja, pa me se enkrat med treningom niso motile. Res priporocam !

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
švic jih ne moti ? jaz trenutno laufam z BT slušalkami od nokie ... pa so malo težke
smile-1.gif

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
philipsove inear so zakon. prej sem imela une za obesit in me je una kljuka sam motla.
je pa res, da z inear sploh ne vem, kaj se dogaja okol mene. sploh ni nič slišat.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nope, slusni del je itak znotraj v usesu, tak da ni kakih distorcij v zvoku. Nimajo penic, zato so morda na zacetku malo neudobne, se pa hitro navadis na njih.V kombinaciji s clipom, ki omogoca, da ti ne zateguje kabla in imas tako prosto gibanje glave naokoli, sploh pozabis da jih imas na glavi. Ampak top prednost je pa res stabilnost, tek, sprint, skakanje, lahko delas svasta, pa ne padejo ven.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak je pa ta lok kej odproen na zvijanje? Je bolj plastika ali bolj guma? Če bi jih recimo klačil v ruzak med drugo šaro je nevarno, da se zlomi?

ali lahko te slušalke uporabljša hkrati s kolesarsko čelado? Si morda kdaj probal to kombinacijo?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Bolj guma, moraš se kar potrudit da bi jih zlomil.
Sem jih imel pod čelado (sicer bolj za probo, ker na biciklu ne prakticiram muzike) in ni bilo nobenih problemov. Je pa najbrž precej odvisno od čelade. Itak lok ne naseda na glavo, ampak na vrat.
@tomi: švic ne moti nič, so kao vaserdiht, pri teku je bolj problem švic na plejerju in kontaktih slušalke - če "zalije" kontakte zna hreščati. Odvisno kje je plejer, jaz ga imam v notranjem žepu od hlač.