In reveži nimajo drugega dela...Itak! Boljše da nič ne delajo, kot pa opravljajo svoj poklic.
Kje se jemlete?
Obravnava je bila tajna, tako da nimate pojma, kaj se je dogajalo. Itak je na to sodbo možna pritožba, če tožilec misli, da sodba ni bila pravična.Sram me je, da živim v državi, kjer spodoben odvetnik zjebe pravosodni sistem.
Groza me je, ker zgleda, da so se snemali, sodnica pa ovrže sodbo zaradi pomanjkanja dokazov. Samo v Butalah..
Na koncu pa jim bo pripadala še odškodnina.
Zaključek - delaj pizdarije in imej dobrega odvetnika. Če si pa žrtev, pa čimprej k zdravniku in iz države.
Groza, kaj so naredili iz države. In da ni nobena vlada sposobna popraviti zakonodaje tako, da bo baraba odgovarjala ter do smrti živela v zaporu.
Kaj pa naj človek od naše komunistične sodnije sploh druzga pričakuje?Sram me je, da živim v državi, kjer spodoben odvetnik zjebe pravosodni sistem.
Groza me je, ker zgleda, da so se snemali, sodnica pa ovrže sodbo zaradi pomanjkanja dokazov. Samo v Butalah..
Zaključek - delaj pizdarije in imej dobrega odvetnika. Če si pa žrtev, pa čimprej k zdravniku in iz države.
Groza, kaj so naredili iz države. In da ni nobena vlada sposobna popraviti zakonodaje tako, da bo baraba odgovarjala ter do smrti živela v zaporu.
Celi svet gre v to smer.Sram me je, da živim v državi, kjer spodoben odvetnik zjebe pravosodni sistem.
ponosni starši, od vseh teh ćefinj in ćefotov...Lej tega zaj
Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!
Konec leta 2020 je Slovenijo pretresla še ena afera. Mnogi slovenski mediji so poročali, da je skupina petih fantov, starih med 17 in ...prava.si
hmm...to je vprašanje.Ne prvič!
p.s. IJJ nima nič z Kamenikovim primerom!