Ze ko sem v osnovni soli izvedel da bo sonce enkrat absorbiralo zemljo.Torej si se sprijaznil z koncem civilizacije ?
Mas prav gremo jovo na novo.
Ze ko sem v osnovni soli izvedel da bo sonce enkrat absorbiralo zemljo.Torej si se sprijaznil z koncem civilizacije ?
Mas prav gremo jovo na novo.
Ustavno sodišče pravi, da jebeš ostale.Golob pravi da jebeš ostale, sodniki bodo dobili tistih 600€ mesečno katere jim je obljubil, v zameno pa ga ne bodo preganjali če bo kaj kradel.
Sodniki dobili na mizo predlog za 577,73 evra mesečnega dodatka | 24ur.com
V Sodnem svetu so prejeli predlog pristojnega ministrstva za mesečni dodatek sodnikom v višini 577,73 evra, ki ga ocenjujejo kot korak v pravo smer, a menijo, da ne odpravlja neustavnosti pri sodniških plačah. Če ustavna odločba glede plač ne bo uresničena do 3. januarja, bo Sodni svet vložil...www.24ur.com
Golob pravi da jebeš ostale, sodniki bodo dobili tistih 600€ mesečno katere jim je obljubil, v zameno pa ga ne bodo preganjali če bo kaj ker bo kradel.
Saj je financ minister rekel, da to ne gre, dokler ni sklenjen sporazum s sindikati, ker bi ti drugače spet pop.izdili.Predlog ministrstva: Sodnikom in tožilcem po tisoč evrov dodatno na mesec
S 3. januarjem poteče rok, ki ga je vladi naložilo ustavno sodišče za uskladitev plač sodnikov in tožilcev. Ti že napovedujejo stavko in skupinsko tožbo zoper državo, če vlada ne bo našla rešitve. Kot je za Siol.net pojasnila ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, so na ministrstvu...siol.net
Potem je to očitno potrebno spremeniti.Tu pozabljas dejstvo da pri nas mladoletnika lahko kaznuje samo sodnik. Ce bi bila 18 bi pac placala kazen. Jaz sem pri 16 moral 2x k sodniku ker sem sel cez cesto tam kjer ne bi smel. Pac tak sistem imamo. Lahko pa recemo da ni kazni ce nimas karte. Kr neko delanje drame ker je smrklja se furala brez karte in so jo dobili
Saj mora plačati 40€, da dobi nazaj zaplenjeno Urbano. Samo to za LPP ni kazen, temveč stroški za hranjenje Urbane.Tu pozabljas dejstvo da pri nas mladoletnika lahko kaznuje samo sodnik. Ce bi bila 18 bi pac placala kazen. Jaz sem pri 16 moral 2x k sodniku ker sem sel cez cesto tam kjer ne bi smel. Pac tak sistem imamo. Lahko pa recemo da ni kazni ce nimas karte. Kr neko delanje drame ker je smrklja se furala brez karte in so jo dobili
Seveda, ker tudi sodisce izrece (starejsemu) mladoletniku denarno kazen le ce je zaposlen. Tako da v resnici je verjetno kaznovana z opominom ali ukorom sodisca.Saj mora plačati 40€, da dobi nazaj zaplenjeno Urbano. Samo to za LPP ni kazen, temveč stroški za hranjenje Urbane.
Baje hodi s Kućanom borovnice nabirat, da mali ne rabi lojtre.
Men je kr kjut