Zgledovali so se po passatu. Po cenah mislim, po tehniki že ne.
na srečo, ker imajo tako vsaj zgleden voz, ne pa Passat ... da ne zatavam proti večnemu Golfu ...
Zgledovali so se po passatu. Po cenah mislim, po tehniki že ne.
To ima Toyota dobro rešeno, npr. RAV4 (prejšni model): stisneš tipko za klic, poveš ime (ki si ga predhodno posnel sam v avtu) in zadeva odlično deluje v 99 % primerih.mene recimo ne gane govorno upravljanje vozila.
prvo, ker ni v domačem jeziku. drugo, če v tujem, ali če lahko kaj posnameš..pa itak nič ne šteka.
se spomnim klicanja..
kol mami...kol mami..koling ani..ne, ne bivše tašče...kencel..heng up..pa je klic šel.
To ima Toyota dobro rešeno, npr. RAV4 (prejšni model): stisneš tipko za klic, poveš ime (ki si ga predhodno posnel sam v avtu) in zadeva odlično deluje v 99 % primerih.
Toyota bo Siri začela uporabljat (povezavo s pametnimi telefoni(kaj več od bluetootha)) ravno takrat ko bo Ford ponudil Slovenski jezik v menijih.A ni bolje uporabljati npr. Siri?
Če imaš iOS in povezavo na net, zagotovo. Če imaš Androida, je opcija tudi Google Assistant. V konkretnem primeru ima lastnik starejšega letnika tudi telefon starejše izdelave, tak kulski preklopni in je zato tole praktično edina rešitev.A ni bolje uporabljati npr. Siri?
Pa si se vsaj vsedel v slednja? V focusa me ne vleče da bi se vsedel.na srečo, ker imajo tako vsaj zgleden voz, ne pa Passat ... da ne zatavam proti večnemu Golfu ...
Sem se kar namatral da sem dobil primerno temo, ker je malo zanimivo da zmagovalec nima svoje namenske teme, kjer bi veliko uporabnikov delilo svoje izkušnje iz testnih voženj, pa vsaj ducat bi se jih moglo dobit, ki imajo avto že naročen. Tukaj pa vse tiho.
No, kakorkoli Test Focusa iz AM:
https://www.avto-magazin.si/avtomob...ocus-15-ecoboost-karavan-slovenski-avto-leta/
Ford Focus Karavan 1.5 EcoBoost 110 kW (180KM) Titanium Business
Cena testnega modela s popusti: 32.330 €
Poraba AM normni krog: 5,7 l/100 km
Poraba Spritmonitor 7,6 l/100 km (ja vem večina stari model, ampak motor je isti)