Slovenske železnice

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.000
675
113
43
povsod malo
Na manjši sem že bil. Všeč so mi bili neki boksi za kolesa. Ga zapelješ notri in je na suhem in varnem, če je pa električni ga pa lahko še polniš ker ima 220. Pa za električne avtomobile so bile tudi polnilnice.
Da ne omenjam indormacij o vlakih. V aplikaciji se vidi kje je pa zanimivo slovenske, ki gredo v Avstrijo tudi.
Pri nas pa nova proga (Kočevka, Gorenjska) postaja z eno ali dvema malima zavetji, za kolo pozabi mogoče je nadstrešek za prikleniti je pa štanga , ki je v 20 sekundah zunaj.
Parkirišča so pa odmerjena za male avte.
Zamude pa pove v dveh različnih časih na lcdju npr 5 minut po ozvočenju pa 7.
Slednje je pa netočno.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.867
4.936
113
Dostikrat ko potujem z vlakom koliko kateri vlak zamuja ampak moram reči da za to funkcijo nisem vedel da na koncu "Zamude vlakov" lahko pogledaš kje se kateri vlak nahaja. Hvala! :zmaga:
Zadeva je informativne narave. Torej ne pobira podatkov iz dejanskih GPS pozicij ampak zgolj riše ikonice na podlagi voznorednih časov. Zna se včasih zgoditi, da kaže vlak že na končni postaji, v realnosti pa sploh še ni odpeljal, ker čaka vezo iz drugega vlaka in ker se zamude ne posodabljajo v realnem času potem tudi ikonice včasih gredo malo po svoje.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.000
675
113
43
povsod malo
Zadeva je informativne narave. Torej ne pobira podatkov iz dejanskih GPS pozicij ampak zgolj riše ikonice na podlagi voznorednih časov. Zna se včasih zgoditi, da kaže vlak že na končni postaji, v realnosti pa sploh še ni odpeljal, ker čaka vezo iz drugega vlaka in ker se zamude ne posodabljajo v realnem času potem tudi ikonice včasih gredo malo po svoje.
Novi Stadlerji jih imajo.
Prej bo to da nočejo, da se vidi koliko je realnih zamud ker bi hitro bil škandal.
Recimo Ljubljana Šiška do Jesenic 10-15 minut zamude pa nima gradbišč

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.861
1.105
113
Novi Stadlerji jih imajo.
Prej bo to da nočejo, da se vidi koliko je realnih zamud ker bi hitro bil škandal.
Recimo Ljubljana Šiška do Jesenic 10-15 minut zamude pa nima gradbišč
Tu je problem v tem da z glavne postaje pelje bus v Šiško pa pride do zamud. Sploh sedaj ko se nabere kolona avtobusov na Slovenski cesti. Če pa vlaki zamujajo iz Zidanega mosta pa sploh ker potem čakajo zaradi povezave naprej.