Na sektor za zjebane vtičnice. Glede na število na sž odloženih kadrov bi moral imet za vsak vagon svojo službo.sprevodnika j.. potniki in vodstvo
pošlji email na stike z javnostjo
Na sektor za zjebane vtičnice. Glede na število na sž odloženih kadrov bi moral imet za vsak vagon svojo službo.sprevodnika j.. potniki in vodstvo
pošlji email na stike z javnostjo
Da nisi mogoče ti to uničil.Sem se včeraj peljal z "Stadler" vlakom ki se pojavlja v več oglasih kako se lahko opravlja delo z prenosniki in ostalimi gadgeti ker so pri sedežih montirane vtičnice. Res so, samo imajo en problem! Na vsaki drugi vtičnici so stisnjeni ozemljitveni kontakti! Tako da kar s precejšnjo težavo kar koli vključiš. Sem pozabil fotkati da bi bilo bolj razumljivo kaj hočem povedati.
Mislim da se to dogaja ker ko se vlaki čistijo s sesalci se kontakti zakrivijo. Sem na to opozoril sprevodnika pa je odgovoril, "kaj pa naj naredimo, tako pač je...". Ko se bo pa nekomu kaj zgodilo (upam da se ne bo?) bodo pa zopet razne drame kot so bile ob zadnjem požaru v domu na Poljanski. Povsod samo še sama "šlamparija".
Ima to vsaka vtičnica. Samo številko sedeža zraven napišeš.Na sektor za zjebane vtičnice. Glede na število na sž odloženih kadrov bi moral imet za vsak vagon svojo službo.
Veliko sreče s pisanjem na službo za pomoč uporabnikom. Po mojih izkušnjah so zelo odrezavi.
Bralka nas je opozorila na še eno "cvetko" Slovenskih železnic
Da bi kupila vozovnico na postaji, bi mi vzelo dvajset minut, pravi bralka. Kartomata na peronu ni, na vlaku pa so ji za izdajo vozovnice zaračunali dodatnih pet evrov.www.zurnal24.si
Na fb so bolj odzivni, ce jim napišeš pod komentar kake objave.Jap, meni so odgovorili po pol leta
Podobno tocni kot vozni redJap, meni so odgovorili po pol leta
Ta trenutek....Podobno tocni kot vozni red
To je še super, glede na to, da imamo kar obsežna gradbena dela na tirih.Ta trenutek....
Se strinjam, zanimivo je edino to da je danes nedelja in praktično ni nekih večjih del na progi.To je še super, glede na to, da imamo kar obsežna gradbena dela na tirih.
Pa Litiji ne manjka več veliko da bo do konca zgrajena, Laze in pa Zagorje so že. Ostanejo samo še Jevnica, Kresnice, Trbovlje in Hrastnik. Eden od najtežjih projektov pa bo kako in kaj narediti v Zidanem mostu. Tam manjka najmanj en peron. Ko čakam na kakšno prestopanje malo dalj časa imam občutek kot da odpravniki vlakov ali kako se jim že reče igrajo šah.Nova postaja v Novi Gorici je kar lepa. Škoda le ker nimas kam iti od tam...pač traja.
Jaz sem videl zamude večje od 240 minut.Glede prikaza zamud vlakov: pred leti so vlaki z daljšimi zamudami enostavno izginili s spletne strani. Menda zaradi omejitev informacijskega sistema. Prav tako so na železnicah zatrjevali, da njihov informacijski sistem ne shranjuje podatkov o zamudah temveč jih sproti briše. Lahko pa se pridobi podatek o zamudi posameznega vlaka na posamezni postaji. Informacijska pooblaščenka je po prijavi ugotovila, da železnicam ni potrebno dati podatka o zamudah (koliko obrokov in osvežilnih pijač so zagotovili zaradi zamud več kot 60 minut), ker bi jih bilo potrebno izračunati. Po zakonu lahko uporabniki zahtevajo samo podatke, ki že obstajajo.