Slovenske železnice

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.361
6.412
113
blizu močvirne prestolnice
Lažejo, kradejo...a veste koliko manj je tovornega prometa na dolenjski železnici? Nihče ne govori o 160 km na uro ampak o tem da zamujajo čeprav včasih niso

dask

Majstr
21. sep 2023
586
658
93
Propadel sistem, brezveze... smo gledal, da bi šli na morje za hec z vlakom. Lesce - Koper pet ur in pol, plus dva prestopa. Kot da smo v času parnih lokomotiv.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

dask

Majstr
21. sep 2023
586
658
93
pri "za hec", čas ni ovira.
Ampak z avtom sem dol v uri in pol in še mobilen po Obali. Z vlakom se bom pa samo vozil cel dan, pa vmes se za eno uro sprehodil po Kopru. Tko da čas je tudi pri "za hec" ovira. Ker teh "za hec" dni že tko manjka in jih ne mislim presedet na vlaku, nadomestnih avtobusih in prescanih postajah. Ker taka je pač realnost. Lahko bi bil pa prav fajn izlet, samo še ne živimo v pravem tisočletju očitno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey
22. jul 2007
13.954
1.971
113
124
Propadel sistem, brezveze... smo gledal, da bi šli na morje za hec z vlakom. Lesce - Koper pet ur in pol, plus dva prestopa. Kot da smo v času parnih lokomotiv.
Še eden optimist, mi smo to probali lansko leto, pa je že v štartu propadlo, ker hitri vlak ni čakal potniškega ob prestopu, tako da se vidimo na vlaku v naslednjem tisočletju.

sad

Guru
24. avg 2007
21.855
10.476
113
Ampak z avtom sem dol v uri in pol in še mobilen po Obali. Z vlakom se bom pa samo vozil cel dan, pa vmes se za eno uro sprehodil po Kopru. Tko da čas je tudi pri "za hec" ovira. Ker teh "za hec" dni že tko manjka in jih ne mislim presedet na vlaku, nadomestnih avtobusih in prescanih postajah. Ker taka je pač realnost. Lahko bi bil pa prav fajn izlet, samo še ne živimo v pravem tisočletju očitno.
Odvisno sicer od starosti frocov, ampak velikokrat je lahko že pot zabavna. In naša dva sta se, ko sta bila mala, zelo rada vozila z vlakom.
Tako da, odvisno kaj je to zate hec.