Slovenske forumske legende

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tale tema me je spodbudila, da sem šel mal na sux pogledat stare fore.
Svašta se še najde
hysterical-1.gif

Titule 2004

Sam konec 2004 in 2005 je bilo pa ubitačno leto
hysterical-1.gif

Klik
Nadaljevanja sage iščite sami. So pa nepovratno zradirali glasovanje za pacientko 2004, s katerim se je vse skup začelo.
Lude godine
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mene je pa najbolj nasmejal uporabnik Harry Potter pred leti na forumu Poljub, ko je napisal: že res, da še nisem seksal, ampak to še ne pomeni, da o seksu ničesar ne vem..

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Poljub je bil včasih daleč najbolj bran forum. Sploh modri in rumeni del. Potem je pa prišlo do menjave vodstva in so prišli na sceno drugi forumi ala sux itd.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tale je bil pa sploh legenda, ne samo na forumu. Recimo na srečanje foruma na plaži je uletel v bulerjih, kratkih hlačah in z bejzbol kijem. In žogico.
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
meni je bila ena od legendarnih tem ko se je koširu spipalo, ko so (smo) se malo preveč norca delali iz njegove hondice
hysterical-1.gif
najde kdo to slučajno?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Lej, ti si imel skozi probleme z rahijem, une fotomontaže pa kaj, sej večina je bila duhovitih, nekih hudih predelav tvoje malnekosti se pa ne spomnim, bila je samo reklaama za kreditno kartico, kejr sta vidva igrala glavni vlogi ane?

Sicer pa, če nekdo piše po forumu poste v stilu imam malega pa grem zato v azijo, je nekako za pričakovati, da dobi potem nek povratni odziv ane...

No, no. Umiri se. Koji k***c je rahman, da je igral nekega uber fuhrerja? V povezavi z malim cigotom, Giany-jem, precednikom, austinom in še par idioti so se šli neke šerife mobisuxa. Vse OK, dokler je zadeva v mejah normale. Ko so se začeli vtikat v zasebnost nekaterih, je bilo pa preveč. In to so zasebno precej uspešni, izobraženi ljudje, kar je še najbolj strašljivo. Udbaške metode v 21. stoletju...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Svašta se še najde
hysterical-1.gif

Titule 2004

Heh...

Citat:
...mi je protipravno, brez obrazložitve in soglasja, spremenil težko pridobljeno titulo "veteran"?
Sem že mislil počasi odstraniti podpis, zdaj ga bom pa ... nikoli.

Kaj si pa dobil?
grin1.gif

Pa kolikor vem, Maleckyju tudi ni bila preveč všeč titula v zvezi z njegovim delom v tujini in razlaganjem tega po forumu...
tongue-1.gif

Zanimivo je tudi takratno moralistično razmišljanje sedanjega turbokapitalista in švercerja z vsem, kar mu pride pod prste:

Citat:
Kaj takega kaj se ti je zgodilo, ni prav. Nevem na kaki podlagi je to narejeno.
Mislim, da je s tem NS pokazal svojo inteligenco.

Ni to lepo od vas fantje, postavite se v njegovo kožo.

Dekca, kaj češ. Kaj takega je mene najbolj strah.

Pa lepo prenesi ta udarec.

grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Svašta se še najde
hysterical-1.gif

Titule 2004

Heh...

Citat:
...mi je protipravno, brez obrazložitve in soglasja, spremenil težko pridobljeno titulo "veteran"?
Sem že mislil počasi odstraniti podpis, zdaj ga bom pa ... nikoli.

Kaj si pa dobil?
grin1.gif

grin1.gif
Khm... fukfehtar
redface-1.gif