Vem, težki pogoji. Ne se sekirat, če ti ni ratalo. Lahko te v policijo sprejmejo. Dovolj je, če znaš brat ALI pisat.V to "vojsko" vzamejo vsakega, ki ima dve roke in dve noge, za ostalo ni važno..
Jp, verjetno ne veš, s kom se ti pogovarjaš takole o vojski in stvareh okoli nje..Vem, težki pogoji. Ne se sekirat, če ti ni ratalo. Lahko te v policijo sprejmejo. Dovolj je, če znaš brat ALI pisat.

Možno pa, da po tAbi..kaj pa veš, kilavo je že vseskupaj tako, kot ti.Verjetno so kriterije naredili po tabi podobnih....
Jp, dober trening je streljanje na glinaste golobe (ali pa prave race)Kaj ti to pomaga. Novo standard natančnosti je da zadaneš drona med letom. Vse ostalo je bv
A na bivšo ženo pa ni ponosen, k je bila tudi tam na usposabljanju?![]()
Znani slovenski politik o svoji hčerki: Tako sem ponosen nanjo
Aleksija Iris Jelinčič, hči predsednika SNS in nekdanjega poslanca Zmaga Jelinčiča, je danes v Vojašnici Janka Premrla Vojka v Vipavi slovesno zaprisegla po uspešno končanem temeljnem vojaško-strokovnem usposabljanju v Slovenski vojski.siol.net

A na bivšo ženo pa ni ponosen, k je bila tudi tam na usposabljanju?![]()

prav čudim se, da od jelota pi-čkovje konča to usposabljanje, noben alter/heroj se pa ni pohvalil, da je to naredil?
Vidim, da se samo kameleon nekaj vžiga, a na srečo ne vidim njegovih umotvorov, ker ignore...ostali pa bolj tiho- mossero ipd, ki so bolj starejši bi lahko kakšno povedali..seveda ne pričakujem, da je kdo oficir, posebej ne mojega ranga, ampak vseeno..prav čudim se, da od jelota pi-čkovje konča to usposabljanje, noben alter/heroj se pa ni pohvalil, da je to naredil?
LoL....si sam sebi moda polizal..seveda ne pričakujem, da je kdo oficir, posebej ne mojega ranga, ampak vseeno..![]()
Samo Dolanc je v KG nabiralBom sem pripopal ker so bili" vpleteni". Pomembni gobar. Asociacija na Dolanca:
![]()
Ponesrečenega gobarja reševali s helikopterjem
Z Gorske reševalne službe Kranj so sporočili, da se je med nabiranjem gob nad Zgornjo Besnico v občini Kranj na strmem terenu ob padcu poškodoval gobar. Oskrbeli so ga reševalci in ga s pomočjo helikopterja Slovenske vojske odpeljali v bolnišnico.siol.net
Vsak gobar skriva svoj rajon.Samo Dolanc je v KG nabiral
Paše v občino. Marajo se pa ne.Vsak gobar skriva svoj rajon.
A gozd Martuljk spada pod KG?
Pomembni gobar.