to so kaj ? gasilci ? starešine tabornikov ? maškare ?Strup je v malih flaškah pravijo..
to so kaj ? gasilci ? starešine tabornikov ? maškare ?Strup je v malih flaškah pravijo..
to so kaj ? gasilci ? starešine tabornikov ? maškare ?
Evo Pepe , da se tud midva lahko strinjava, le če sva realna. To ti dam pa prav.Zabluzili ste v osebno žaljenje osebe, i je skoraj gotovo ne poznate kot je tudi jaz ne poznam.
Kaj točno imate od tega? Se vam tam spodaj kaj podaljša?
Po velikosti zgleda kot pehotna mina.
Moderatorji ne beremo vsega, kar se napise, ce ne bi lahko cele dneve samo vas brali.Ne, na bruhanje mi gre ko te berem. In na bruhanje mi gre, ker moderator dopušča tako pisanje.
A ne morejo v Turnišču naročiti čevljev kot se zagre?Kaj je s čevlji? Razumem da te pri -20 zebe ker je -20 ampak da pa odstopi podplat! to še kitajski šrot ne naredi tega.
Pa ne mi rečt so vojaki in jih ne šparajo.
Novica
vojaških ne, sem pa ene... emmm. ne bom rekla koliko let nazajPa si kdaj nosila te iz Turnišča?
Kaj je pa narobe z njimi? Resno sprašujem, Scarpa mi razpada in ogledujem za novimi.Obstajajo veliko boljši za katerkoli namen. Jaz teh ne kupim ali obujem nikdar več.
Pa če ti pravim da sem jih mela ohoho let nazaj.Sej če so teb ok ne vidim problema, samo navali.