![]()
Bo nemški velikan s SDH v Sloveniji postavil proizvodnjo oborožitvenih sistemov?
Slovenski državni holding naj bi se po poročanju Televizije Slovenija (TVS) s podjetjem Valhalla Turrets in nemškim Rheinmetallom pogovarjal o ustanovitvi novega podjetja za proizvodnjo oborožitvenih sistemov v Sloveniji. Direktor Valhalle Miloš Milosavljević, ki je za oddajo Tarča potrdil...siol.net
Rheinmetall hoče postaviti fabriko pri nas.
Levica:
"Ne želim, da imamo delovna mesta in gospodarstvo utemeljene na vojni industriji, na vojnem dobičkarstvu," pa je dejal poslanec Levice Miha Kordiš. Po njegovi oceni mora Slovenija zgraditi robustno gospodarstvo, ki je povezano in odprto na vse strani, ne zgolj na Zahod, ampak tudi v povezavi z Rusijo in s Kitajsko. "To je dejanski garant varnosti in blaginje, trgovina s smrtjo in vojna ekonomija pa to zagotovo nista," je sklenil.
Saj vojske je že bore malo, pred dvema letoma je bila povprečna starost 37 let, se pravi danes je še slabše.Če ne bodo kmalu uvedli rednega služenja vojske, nas bodo lahko branili samo še tujci.Saj jih ni veliko, vidiš, da nas rezerviste kličejo v popolnitev enot..![]()
Vsaj osnovno, 2, 3 mesece.Saj vojske je že bore malo, pred dvema letoma je bila povprečna starost 37 let, se pravi danes je še slabše.Če ne bodo kmalu uvedli rednega služenja vojske, nas bodo lahko branili samo še tujci.
Imamo, sam ne delajo z orožjem, skavti pa še molijo zraven..ravno to rabimo v vojski.Tabornike že imamo.![]()
Kdo nas bo napadel? Rusi?če nas bo kdo napadel, je bolje da kar prvi dan pokleknemo. Tako pravi naša alter "elita"
Čakaj kam gredo, na Ciper? A tam je še konflikt?Nekoč so bili vojaki mladeniči, sedaj je pa situacija ravno obrnjena-https://www.24ur.com/novice/sloveni...-kontingent-slovenske-vojske-pripravljen.html
Razni Tomiji, Mateyi, 8888, Garfildi in Kameleoni, nesposobni za vojsko pa doma drkajo tičke, nabijajo igrce in bojujejo težke bitke na forumu, edina realna skrb jim pa je, kaj bo pripravila mamica za kosilo.![]()
huni?Kdo nas bo napadel? Rusi?![]()
Vsi staro mlado , ženske moški 18 plus, 1 mesec rokovanje z orožjem in gradnja natalitete.Vsaj osnovno, 2, 3 mesece.
Kaj pa boš delal v sestavi? Slab vtis?Saj jih ni veliko, vidiš, da nas rezerviste kličejo v popolnitev enot..![]()
Mali, štej si v čast, da komuniciraš s takim soldatom, kot sem jaz, ker jih ne delajo več.Kaj pa boš delal v sestavi? Slab vtis?
Če bi bil za kaj ti ne bi porinili ingram/Mac11 za pas....bi zadužil kaj boljšega...
Pol se jih samo ustreli na usposabljanjuVsi staro mlado , ženske moški 18 plus, 1 mesec rokovanje z orožjem in gradnja natalitete.
...ko si se krcal na trajekt?Mali, štej si v čast, da komuniciraš s takim soldatom, kot sem jaz, ker jih ne delajo več.
Tisti ingram, ki ti je očitno všeč, je pa pomoje že trikrat preprodan, začenši s preprodajalcem IJ, ker sem ga jeseni 91 vrnil.
...ko si se krcal na trajekt?