Slovenska vojska

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.573
11.548
113
pravilno, če imaš svetske firme pri nas in neka izdeluješ, imaš potem tudi na voljo to znanje, tak al drugače.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.945
897
113
tu in tam

Rheinmetall hoče postaviti fabriko pri nas.

Levica:

"Ne želim, da imamo delovna mesta in gospodarstvo utemeljene na vojni industriji, na vojnem dobičkarstvu," pa je dejal poslanec Levice Miha Kordiš. Po njegovi oceni mora Slovenija zgraditi robustno gospodarstvo, ki je povezano in odprto na vse strani, ne zgolj na Zahod, ampak tudi v povezavi z Rusijo in s Kitajsko. "To je dejanski garant varnosti in blaginje, trgovina s smrtjo in vojna ekonomija pa to zagotovo nista," je sklenil.
1735720.max-1280x1280.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sajkek

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.260
4.231
113
Nekoč so bili vojaki mladeniči, sedaj je pa situacija ravno obrnjena-https://www.24ur.com/novice/sloveni...-kontingent-slovenske-vojske-pripravljen.html
Razni Tomiji, Mateyi, 8888, Garfildi in Kameleoni, nesposobni za vojsko pa doma drkajo tičke, nabijajo igrce in bojujejo težke bitke na forumu, edina realna skrb jim pa je, kaj bo pripravila mamica za kosilo.:fredi:
Čakaj kam gredo, na Ciper? A tam je še konflikt?

Te ZN so tudi vsak dan večja budalščina, upam da Trump tud tole ukine čimprej oz. se izločijo ven pa da se samoukinejo. Dve ustavnovni članici NATA sta se enkrat malo ravsali na nekem otoku kjer so itak sami turisti in zdej mora cel "kontingent" se it tja sončit pa pit koktejle da se upraviči UN. Zakaj ne pošljemo kakšnih v afriko v en konflik kjer se dejansko dobi kroglo v glavo, aja tam pa UN deluje samo kot opazovalec (iz satelita).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.945
897
113
tu in tam
Kaj pa boš delal v sestavi? Slab vtis? :D

Če bi bil za kaj ti ne bi porinili ingram/Mac11 za pas....bi zadužil kaj boljšega...
Mali, štej si v čast, da komuniciraš s takim soldatom, kot sem jaz, ker jih ne delajo več.:p
Tisti ingram, ki ti je očitno všeč, je pa pomoje že trikrat preprodan, začenši s preprodajalcem IJ, ker sem ga jeseni 91 vrnil.

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.136
-737
48
Valparaiso
Največ, kar lahko vsak sam naredi doma, je da se pripravi, če kdo potrka pa za gverilo, goša torej.

Za vse ostalo je nek spopad frontalni vprašanje par minut dela za nasprotnika...

lah, hun, ustaš, rus?, lol,...