Kaj češ drugega z eazy-em?Loooollll ja. Pol foruma jo napada ter žali in potem ona kao trola in spama
Kaj češ drugega z eazy-em?Loooollll ja. Pol foruma jo napada ter žali in potem ona kao trola in spama
Nekaj let po osamosvojitvi smo imeli rezervisti orožje doma. Potem sta ga dva uporabila v prepirih in so ga vsem pobrali.Obvezno naborništvo in vojaška obveznost, ter kasneje oborožitev doma v rezervi, v civilu. Če imaš ljudi vzgojene z visoko moralno pripadnostjo, je to zmaga.
OK. Sedaj stekam. Pripadniki SV je tam branila 'Pri Mirandi' pred neslovenci.kdo ni bil pri Mirandi, ni prav Slovenc... no, jaz sem že bil
No ja, ko so se v JLA naveličali nekih čevljev, smo malo prerezali šive, pa potrgali, pa smo dobili nove čevlje. In ni rečeno, da tudi tu ni bilo tako.Baje je razpadlo 17 parov. Ne poznam cifre vseh parov. Razpadlo pa pomeni odstopanje podplata in druge zadeve.
No ja, ko so se v JLA naveličali nekih čevljev, smo malo prerezali šive, pa potrgali, pa smo dobili nove čevlje. In ni rečeno, da tudi tu ni bilo tako.
.....
Glejte, ni vic v tem.... 8 na enega, pa vojak ali policist. Kdo pa, a en natakar?, stara baba z valajrjem??
Tip je iskal in fasal.
Meni se to ne more zgodit, ker spoštujem vojsko, policijo. In ne mrdnem! , če se srečamo!! Sama se uležem!""
Kdor to ne upošteva, naj pokasira posledice! Kako je rekel Trump: če kdo vrže v naše vojake kamen, streljajo nazaj!!
Pa en rešpekt mora bit! Kdor tega ne šteka, naj gre v prve vrste. Bo vsaj zaslužil keš!
V yugi nobene nevarnosti?No pa ti povej, kaj vse si ga sral v Yugi. In ni bilo nobene nevarnosti, da ostaneš brez šihta.
Da bi sploh kdo pomsilil, da te kaznujejo!
In zakaj kaznovat ene vojake, politikante pa ne? Pa kdo je kok zajebu??
Loooollll ja. Pol foruma jo napada ter žali in potem ona kao trola in spama
Sej, kar tebi in tvojim ni všeč, je bluzenje. In od tega potem tudi sledi žaljenje za brez veze. Ker eni pač ne znate sprejemati drugačnih mnenj.Saj vem, da boš zdaj v vašem stilu bluzil dalje
Aha, kjer se ni začela strinjati s tvojim mnenjem, se je lahko prešlo na neargumentirano debato in žalitve.Jagababa je dobivala lepo kulturno spisane in dobro argumenitane poste z moje strani ter tudi s strani drugih več tednov nato pa se mi je zdelo tako pisanje vse manj in manj smiselno