I
Izbrisan uporabnik #488
Že kontaktiral administracijo, ker to je nesprejemljivo.
Daj bog da bo!Retorično...pač da kolne v stavku kot splošno negodovanje je eno...
Da se ti pa spravi nad zlahto osebno v 9koleno pa drugo...
Bo?
daj ne seri..veš, kako bo še zanimivo..Že kontaktiral administracijo, ker to je nesprejemljivo.
Uhh...zgleda bom poleg moderatorja moral bit še mal psihologa sami izzivi...
Šarec je tudi Črnčeca nastavilŽe kontaktiral administracijo, ker to je nesprejemljivo.
Če boš sral, boš letelPa par postov višje si nekaj omenjal "Kangla efekt"....
Pa dobro no, če Matey res ni več modi, je treba stvari nazaj uravnotežit. Moli boga, da ne pride še 123 nazajČe boš sral, boš letel
Zdaj pa resno-kakšno osebje si..ker zdaj vidim spodaj pod tvojim nickom poleg nasranih titul pasico osebje..je to rezultat dolgoletnega tečnarjenja,da bi bil "osebje" ali se je pa Mavericku skegljalo in te je res dal za moda?
Dobro no, dveh dodatnih nesreč pa se res ne rabi na forumu, če je ena minila..
Vidim, da si neresen..pejmo naprejVidim da bi se lahko naslov teme spremenil v "Spoznavno jutro z novim moderatorjem" Sem že napisal...Janša osebno se je zavzel zame
Kakšno osebje da sem...očitno posedujem nadnaravne moči...s Snecerjem sem se samo pogovarjal in že ga je vzela jutranja megla....
Kaj je potem s to žensko? _malo je načelnica vojske, malo pa neka "vestalka" v nekem kultu?