Težka bo. Bolj imam občutek da vemo, kdo misli za tebeTi se kar norca delaj. Vsekakor veš za koga mislim.
Kaj to?To tudi meni ni jasno, kako je lahko ideološko ozko usmerjeni polpismenež moderator...
Težka bo. Bolj imam občutek da vemo, kdo misli za tebe
Pa ne moreš no Arsenoviče že sem štet, še začel ni.Se opravičujem NA je pravi odgovor.
Janša osebno se je zavzel zame...in ostalo osebje ni upalo rečt ne...a ni logično?To tudi meni ni jasno, kako je lahko ideološko ozko usmerjeni polpismenež moderator...
To tudi meni ni jasno, kako je lahko ideološko ozko usmerjeni polpismenež moderator...
Zakaj tako hitro sklepanje? Mogoče bo pa čvek zaživel z malo "diktature"...
Mislim da vam malo bontona v izrazoslovju ne bi škodilo...bi se bolj razumeli in lažje pogovarjali
Ja retorično boš še lahko....če bo letelo preklinjanje na posameznike bom pa ukrepal....... se pravi, ... da ne bom več smel preklinjat ?
Zadnji odstavek tukaj.Edina zadeva, ki me še zanima na alterju je, kako se mi lahko ukine račun na tem forumu.
Tu nisem pripravljen sodelovati več v nobeni debati, zadeva je zaplezana kot v Radencih, Slovenski vojski, sedaj pa še tu.
Če ti je res ratalo, da so te dali za moda, potem pri sebi razčisti..drgač bo kangla sindrom.Zakaj tako hitro sklepanje? Mogoče bo pa čvek zaživel z malo "diktature"...
Mislim da vam malo bontona v izrazoslovju ne bi škodilo...bi se bolj razumeli in lažje pogovarjali
Kakšno je to retorično preklinjanje in kakšno je ostalo?Ja retorično boš še lahko....če bo letelo preklinjanje na posameznike bom pa ukrepal...
Res je..samo Šarec nas lahko reši..Edina zadeva, ki me še zanima na alterju je, kako se mi lahko ukine račun na tem forumu.
Tu nisem pripravljen sodelovati več v nobeni debati, zadeva je zaplezana kot v Radencih, Slovenski vojski, sedaj pa še tu.