slovenska revija za moške

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tudi mene zanima kdo kupuje FHM, Playboy, Men's Health (še obstaja?) in podobne. Zadnjič sem prvič v življenju v enem lokalu iz radovednosti vzel v roke FHM, če to dejansko kdo razen Murkota bere...
crazy1.gif

Trikrat ugibaj.
grin1.gif

hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
hysterical-1.gif
to bo verjetno za istospolne!
Če bo naslovnica roza, si zadel.
Naslov moške revije "David", ne vem no.

Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Prva?
Playboy, FHM?
Nista slovenski.

confused-1.gif

V Playboyju je več domače vsebine kot v kupu "slovenskih" revij, izdaja ga slovenski založnik ... Po kateri logiki ni slovenska? Ker ima licenco za uporabo tujega branda?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Odlično, kdo to bere? pravi dedci po mojem ne primejo "moških" revij v roke.

Tudi mene zanima kdo kupuje FHM, Playboy, Men's Health (še obstaja?) in podobne. Zadnjič sem prvič v življenju v enem lokalu iz radovednosti vzel v roke FHM, če to dejansko kdo razen Murkota bere...
crazy1.gif

Mens Healtha ni več. FHM ni revija za moše, ampak za fante (t.i. lads magazine) - če reciomo pogooglas lads mags, bo prvi rezultat FHM ...
Zakaj bi bral PBY? Zaradi vsebine, ne, zakaj pa ... Tle recimo: http://www.playboy.si/branje/intervju/

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
V mbju jih boš našel v Akoji pa niagari, tam pride počefurjena mladina s fotrovimi bmw 5kami. Ta scena je tudi na štajerskem, nismo imuni.
Aha, tam torej srečaš Malcolma?
shocked-1.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Dobro, nekateri moški pač poleg avta gledajo še na obleko, brke in urejenost nohtov
cool-1.gif

Ampak resno, tisti, ki recimo da jih zanima stil, verjetno ne bojo kupovali takšnega skropucala? Ni pri nas kao kriza v založništvu?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.156
1.252
113
42
A je kdo že bral da ste taki znalci? Se mi zdi da bi čist prou prišla taka revija. Se pa bojim da bo tole bolj sranje. Je pa Flisar car :D