Kaj pa ti poslušaš?Sicer pa goveje muzike tako ne poslušam.
Kaj pa ti poslušaš?Sicer pa goveje muzike tako ne poslušam.
Tud Kaja je prav fletna pupa.Braz veze razlagati, saj za drugo vrsto glasbe tako še nisi slišal.
Joj kakšno zmotno prepričanje.Prav zasmilijo se mi te punce, ko se stardeci slinjo okoli njih (skor pedofilija), one pa se še morajo delat da jih to ne moti in da jim je zabavno...
On je fensy pa goveja ni za njega, če je pa mešanček je pa dosti jasno kaj posluša samo noče povedat.Kaj pa ti poslušaš?
Ne gledam in ne poslušam tega, sem mu samo podal link, ker starejši ljudje imajo večkrat težave z iskanjem po internetuPo pravici povedano, mene bolj zanima, kako pojejo in ne kako zgledajo. Sicer pa goveje muzike tako ne poslušam.
Veš kaj mucek, jaz sem internet uporabljal že takrat, ko se še ni imenoval internet.Ne gledam in ne poslušam tega, sem mu samo podal link, ker starejši ljudje imajo večkrat težave z iskanjem po internetu
Vaš balkanski internet se je takrat imenoval WCnetVeš kaj mucek, jaz sem internet uporabljal že takrat, ko se še ni imenoval internet.
Nisem mislil tebe, sem pa daleč od mucka. Jaz takrat ga nisem še uporabljal, se pa dobro spomnim kako je hreščala kartica ko se je povezovala prek telefonske linije. Mislim da sem imel v naročnini vključeno nekaj MB zastonj, za zdajšnje čase verjetno nekaj nemogočega, oz. tisti "free" bi izpuhteli takoj ko bi prižgal zadevo.Veš kaj mucek, jaz sem internet uporabljal že takrat, ko se še ni imenoval internet.
Dovolj si star, da bi lahko poznal BBS...Vaš balkanski internet se je takrat imenoval WCnet
Poglej priponko 67570
Jaz sem bil v službi v akademskih vodah in smo imeli na razpolago še kaj drugega, kot telefonske linije. Moj prvi elektronski naslov se je končal s .yuNisem mislil tebe, sem pa daleč od mucka. Jaz takrat ga nisem še uporabljal, se pa dobro spomnim kako je hreščala kartica ko se je povezovala prek telefonske linije. Mislim da sem imel v naročnini vključeno nekaj MB zastonj, za zdajšnje čase verjetno nekaj nemogočega, oz. tisti "free" bi izpuhteli takoj ko bi prižgal zadevo.
Ti si kot Chuck Norris.Veš kaj mucek, jaz sem internet uporabljal že takrat, ko se še ni imenoval internet.