Vredu so: Dan D, Nieti, Lačni Franz, Martin Krpan, Da Phenomena (dokler sta bla), Alenka Godec (moja tetka
), Tinkara Kovač (dokler je ne slišim govorit)...zagotovo se najde še kdo, pa mam prazno glavo trenutno...
Vokali za bruhat
(poslušajo ga samo tisti, ki o muski nimajo pojma).
Murkota mislim da ni potrebno omeniti (nanj se je vedno zabavno spomniti
).
Tomi iz Siddharte (ne rečem, sem poslušala Siddharto in še vedno jo na čase, ampak lahko pa rečem da Siddharta nikakor ni zaslovela zaradi Tomijevega vokala, temveč zaradi same glasbe ki so jo ustvarili. Pa s tem ni seveda nič narobe, ampak ko sem ravno izpostavila vokale. Razpon njegovega glasu obsega približno oktavo in pol. Na živce pa mi gre še njegova prepotentnost, saj ne vidim razloga iz katerega bi mu ta lahko upravičeno izhajala.).
Atomik harmonik (vsi vemo pri čem so--->ste mogoče opazili, da imajo ta novo samo za okras?
Bejba nima nobenega posluha in vedno samo stoji zraven in kao nekaj poje pri refrenu...polom!...nosi pa se kot da je kraljica. Zadnjič je prišla v lokal kjer delam, sva iz istega kraja, in je vsem razlagala kako ji gre na živce, da se hočejo čisto vsi fantje slikat z njo in kolege spraševala kaj je tako posebnega na njej, naj ji povejo! Da te na WC prime!)
...mogoče sem malo prveč kritična do vsega, ker se tudi sama ukvarjam z glasbo. To, da v sloveniji velja, da naša glasba ni dobra je posledica tega da je toliko več sralcev kot dobrih izvajalcev in dobre prekrivajo. Za moje pojme ima slovenija kar nekaj dobre glasbe in veliko dobrih vokalov, s tem da jih večina ne pride v ospredje, ker niso vse ženske pripravljene skakati v mini krilcu in naprtenih joškah do vesolja, moških pa se tako ali tako manj spravlja v tak posel.
Lp, MO