OK, nekako splošno znano (čeprav neupravičeno) je, da je slovenska glasba škart, da je za en krompir, da Slovenci ne znamo delati glasbe. Dobro, recimo, da razni novodobni zmazki to dokazujejo, a tudi drugje po svetu ni nič kaj boljše. Vendar, kateri slovenski (ex, zdajšnji) bendi, posamezni izvajalci so za vaše pojme kvalitetni oz. jih radi poslušate?
Sam imam od domače glasbe najbolj rad Hazarde in Pop design, za katere mi ne bo nihče rekel, da izvajajo nekvalitetno glasbo. Pop design niso po moje nič slabši od kakšnih Prljavcev, Parni valjak... Kot samostojnega izvajalca pa bi izpostavil gdč. Evo Černe, ki poje perfektno, pa še lepe pesmice ima.
Omenil bi še Atomik Harmonik (jih ne poslušam), ki so naredili na sceni eno tako glasbeno revolucijo. Kapo dol.
Kaj pa vi?
Sam imam od domače glasbe najbolj rad Hazarde in Pop design, za katere mi ne bo nihče rekel, da izvajajo nekvalitetno glasbo. Pop design niso po moje nič slabši od kakšnih Prljavcev, Parni valjak... Kot samostojnega izvajalca pa bi izpostavil gdč. Evo Černe, ki poje perfektno, pa še lepe pesmice ima.
Kaj pa vi?