Slovenka leta

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
ste videli tole?http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/foto-slovenke-in-slovence-najbolj-prepricala-katarina-kresal/221146

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Če je ona primerna za slovenko leta.....Potem pa vidimo kam gre naša Slovenija.Me prime, da bi se kar v Bosno preselil
bonk.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Potem pa povej, zakaj si ne zasluži tega naziva? Kaj je takega naredila? Zakaj misliš, da bo v Bosni boljše?

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Pooseblja vrednote današnje Slovenije: zunanji zgled, blišč, japijevstvo, kinč, nadutost, botrstvo, materialno bogastvo, kabrio, kinč, partner gey – to je to – bravo mi.Katarina Kresal slovenka leta? Ne me jeb.. . In katere atribute so ocenjeval? Morda videz, lahkotno življenje na račun drugih in materializem? Toliko je ornk žensk v tej državi, ki delajo prostovoljno in pomagajo onemoglim ali prispevajo svoj napor za dobro vseh, mi pa izberemo osebo, ki ji je materializem na prvem mestu
evil.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Pooseblja vrednote današnje Slovenije: zunanji zgled, blišč, japijevstvo, kinč, nadutost, botrstvo, materialno bogastvo, kabrio, kinč, partner gey – to je to – bravo mi.Katarina Kresal slovenka leta? Ne me jeb.. . In katere atribute so ocenjeval? Morda videz, lahkotno življenje na račun drugih in materializem? Toliko je ornk žensk v tej državi, ki delajo prostovoljno in pomagajo onemoglim ali prispevajo svoj napor za dobro vseh, mi pa izberemo osebo, ki ji je materializem na prvem mestu
evil.gif

Od kod si ti, da še ne veš, da smo napredna, razvita država?

zunanji zgled - a bi bilo boljše, če bi izgledala kot kmetica?
blišč - navezujem na zgornje vprašanje
japijevstvo - imam občutek, da si ljubosumen nanjo, ker je mlada, uspešna
kinč - tega izraza ne poznam
nadutost - če prav razumem ta izraz, KK ni niti malo naduta, ampak čisto človeška, preprosta. Malo si poglej, katere vrednote so ji pomembne
botrstvo - tudi jaz sem boter od kolegice sinu, pa to ni nič narobe
materialno bogastvo - zakaj bi morala živeti skromno, če lahko živi razkošno
kabrio - moj kolega ga tudi ima
kinč - še enkrat, tega izraza ne razumem
partner gey - to dvomim, glede na to, da živi s Katarino Kresal in da se verjetno imata rada, da sta zaljubljena, da se dol dajeta, da verjetno razmišljata o naraščaju... Razen če veš ti kaj več, kar jaz ne
sprasujem se.gif

Če bi uporabili tvoj pogled za izbor, bi morale biti Slovenke leta čisto druge ženske kot so bile (zakaj je bila Bernarda Jeklin Slovenka leta, pa Štefka Kučan). Če bi bile pomembne izključno vrednote, ki si jih naštel, bi bile Slovenke leta Micka iz Haloz, pa Lojzka iz Vurberga, pa še veliko drugih kandidatk bi se našlo..

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Še eno vprašanje: A je zate vsak, ki ima dve stanovanji in kabrio, tajkun?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
No, Katarina tudi ni po mojem godu... Sam bi bil bolj zadovoljen, če bi ta naslov pripadel Čebaškovi, ker poznam njeno delo...

Ne vem pa, kje so Tino Maze dobili...
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem videl predstavitev kandidatk.

Vse so bile neke ženske s srcem (od prostovoljk, do brezplačnih dobrodelnih organizacij, človekovih pravic...) potem novinarka, ki poroča iz ženski negostoljubnih in vojnih držav - kapo dol. Tudi prispevki njeni so odlični.

Na koncu pa izberejo političarko, pravo nasprotje vseh ostalih 12 kandidatk, ki ne pooseblja ničesar drugega kot sodobni kapitalizem, prepleten s političnimi lažmi.

Lepo, da vidimo kaj je trenutno v Sloveniji prava vrednota! J***** dobroto, finančni in družbeni uspeh je edino merilo!
confused-1.gif

p.s. Maze tudi ne paše sem noter, saj imajo že izbor športnice leta.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
stari pravopis:kjer je kinč razložen kot okras, lišp, nakit, ki pa za knjižno rabo ni dovoljen. Kinč je prevzet iz madžarske besede kincs (zaklad). Tukaj je razlaga-oprosti,ker sem kar dvakrat napisal..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
KIČ

jap kresalka je navaden kič... mogoče bi lahko dobila naslov Gazela leta, iz nič do ministrice v rekordnem času.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
--> bralke in bralci ženske revije Jana <--

'nuff said
wink-1.gif

Sicer pa je Katarina prava slovenska princeska, takorekoč naša lady Diana
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam res... diana je bila žrtev, katarina pa ni žrtev zaenkrat...

no ja, jest tud mislim, da je kakšna druga bolj primerna... Kao pri njej so najbl izstopal boj za izbrisane, trud, da bi se pošlihatale zadeve v policiji... Ampak sej to je njena služba?PA ful se je zavzela za istospolno usmerjene... Valda, treba je svojemu "tipu" status zrihtat. Ok, pa sej to mene ne moti, sam ne vem, kaj je to kej takega... Izbrisani so spet stare rane odpirali in dobili spet nekaj (mogoče lažnega) upanja.

Jest bi dal vse ženske zaposlene v muri za slovenke leta, ker so tok dobre da niso koga na kol nabile...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
V 3 minutih jih je gnala po celem centru
cheer.gif

To je tut dosežek....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kresalova je lahko uspešna... sam ne more bit vzornik kto je mišljeno.

vsi bi kot ona, sam če bi bili vsi taki, nas ne bi bilo. torej napačen vzornik.

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.275
113
daj malo bolj argumentiraj tele postavke

pametna??? ni naredila še nobene stvari iz svoje glave tako da ne vem od kje ta ideja
lepa??? to bi nekako šlo geštel ima super samo v obraz je pa grda
uspešna??? definiraj uspeh