Slovenija ima talent

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:Me pa zanima nekaj drugega in sicer odkod POPTV ju podatki o izžrebancih med telefonskim glasovanjem.

Ti lepo napišeš sms za *bla bla ba #*# bla bla bla #

Odkod POPTV-ju podatki o izžrebancu. Kaj pa če je bilo glasovano iz Mobi številke, ali pa če glasovalec noče objave telefonske v imeniku. Odkod jim podatek ? Ali sploh žrebajo številke brez podatkov? Ker zaračunat jih znajo takoj :D Še nikoli pa se ni zgodilo, da nebi imeli imena izžrebanca ? Jim operater prostovoljno posreduje podatke. Dobro o naročninah že ( na podlagi česa ???? ) , kaj pa predplačniki ?

Morda pokličejo nagrajenca eh Šerlok?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa sej pljuča ima kar :D

za v finale direkt
grin1.gif

Iz leta 2009
2749844f5f07b9b29142fc1e87abbd75.jpg

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kdo ve katera plesna skupina je bila v ozadju "Aleksanja" pri VIP talent show-u? torej pri temu modelu Bum bum bum
.

Black eyed peas - boom boom

[/QUOTE]

Ti si to dal ime komada, ali je to dejansko skupina?
grin1.gif

Govorim namreč o finalnem nastopu, ne pa o avdiciji.

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Vse lepo in prav ... izbora nebom komentiral, ker preveč vem o kuhni ...

Me pa zanima nekaj drugega in sicer odkod POPTV ju podatki o izžrebancih med telefonskim glasovanjem.

Ti lepo napišeš sms za *bla bla ba #*# bla bla bla #

Odkod POPTV-ju podatki o izžrebancu. Kaj pa če je bilo glasovano iz Mobi številke, ali pa če glasovalec noče objave telefonske v imeniku. Odkod jim podatek ? Ali sploh žrebajo številke brez podatkov? Ker zaračunat jih znajo takoj :D Še nikoli pa se ni zgodilo, da nebi imeli imena izžrebanca ? Jim operater prostovoljno posreduje podatke. Dobro o naročninah že ( na podlagi česa ???? ) , kaj pa predplačniki ?

Kot drugo pa zavajanje v reklami, ki jo vrtijo za glasovanje, kjer unadva trdita, da glasovanje nič ne stane. Je to zavajanje folka, sploh otrok in starejših, ker tistega malega tiska nihče ne vidi .

any ideas ?

Kaj pa če izžrebajo številko, uporabnika pokličejo in ga povprašajo po podatkih in to objavijo?
confused-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Mogoče kdo ve, kje bi se dalo videti posnetke polfinalnih nastopov (na 24ur je plačljivo, na youtube jih pa sproti odstranjujejo zaradi avtorskih pravic pop tvja)?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Na naslovu p____s.si, kjer imajo že sicer stvari s 100% popustom.
grin1.gif

Sicer tudi 5 EUR za en mesec POP PLUS ni nek astronomski znesek.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Prvič in zadnjič gledam to sranje, ki me je zadržalo več kot 3ure pred TVjem.... Kako to razvlečejo, bolj kt kurja čreva
jezen.gif

Ja, sj sm sam kriv, da sm se pustu nategnt, ampak nalednjo nedeljo grem raj za 3ure laufat po PSTju...
zmaga.gif

Jest sm štel reklamne bloke (hvalabogu za časovni zamik
srce-1.gif
) in nehal pri 9, mislim pa da je bil še kak več. In vsak blok je bil po 5min - 100%, torej najmanj 45min reklam je bilo!

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Evo, še ena čudna izjava od Lucienne:
"Jaka, ti si pravi borilec."
Bolj dolgo je v Sloveniji, slabše govori slovensko. Kar kurjo kožo dobim, ko jo čujem, kokoš....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
meni se pa zdi da ji gre vedno bolje. Sicer pa bolj kot Lucienne so mi čudni teli polfinalisti

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
Aja čist tko za informacijo. Un [censored] ka je hodu po rokah se je zabil v enga kolega na polno tm pr Velkih Laščah, [censored] napolno prehiteval kolono ko je kolega zavijal levo....