Citat:
Uporabnik FRooT pravi:Me pa zanima nekaj drugega in sicer odkod POPTV ju podatki o izžrebancih med telefonskim glasovanjem.
Ti lepo napišeš sms za *bla bla ba #*# bla bla bla #
Odkod POPTV-ju podatki o izžrebancu. Kaj pa če je bilo glasovano iz Mobi številke, ali pa če glasovalec noče objave telefonske v imeniku. Odkod jim podatek ? Ali sploh žrebajo številke brez podatkov? Ker zaračunat jih znajo takojŠe nikoli pa se ni zgodilo, da nebi imeli imena izžrebanca ? Jim operater prostovoljno posreduje podatke. Dobro o naročninah že ( na podlagi česa ???? ) , kaj pa predplačniki ?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa sej pljuča ima kar![]()
.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kdo ve katera plesna skupina je bila v ozadju "Aleksanja" pri VIP talent show-u? torej pri temu modelu Bum bum bum
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kdo ve katera plesna skupina je bila v ozadju "Aleksanja" pri VIP talent show-u? torej pri temu modelu Bum bum bum
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Vse lepo in prav ... izbora nebom komentiral, ker preveč vem o kuhni ...
Me pa zanima nekaj drugega in sicer odkod POPTV ju podatki o izžrebancih med telefonskim glasovanjem.
Ti lepo napišeš sms za *bla bla ba #*# bla bla bla #
Odkod POPTV-ju podatki o izžrebancu. Kaj pa če je bilo glasovano iz Mobi številke, ali pa če glasovalec noče objave telefonske v imeniku. Odkod jim podatek ? Ali sploh žrebajo številke brez podatkov? Ker zaračunat jih znajo takojŠe nikoli pa se ni zgodilo, da nebi imeli imena izžrebanca ? Jim operater prostovoljno posreduje podatke. Dobro o naročninah že ( na podlagi česa ???? ) , kaj pa predplačniki ?
Kot drugo pa zavajanje v reklami, ki jo vrtijo za glasovanje, kjer unadva trdita, da glasovanje nič ne stane. Je to zavajanje folka, sploh otrok in starejših, ker tistega malega tiska nihče ne vidi .
any ideas ?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Prvič in zadnjič gledam to sranje, ki me je zadržalo več kot 3ure pred TVjem.... Kako to razvlečejo, bolj kt kurja čreva![]()
Ja, sj sm sam kriv, da sm se pustu nategnt, ampak nalednjo nedeljo grem raj za 3ure laufat po PSTju...![]()
Kva pa za poplaknt?Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Zdle imam 0.3 kile domačega špeha v roki, nojšč,čebula in domač kruh in bom začel gledat slovenija ima talent...
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Vidi duo nostalgijo...prleki rasturajo... super