Slovenija ima talent

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Seveda, sploh pri Samirju Koblerju, s katerim je v preteklosti že nastopila, mislim da na neki modni reviji...
Lucienne je pevka, za igralko pa nima talenta... Branko se je pa samo smejal.

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
he he he he.... Lu ima "purjo kolt". Ženska vedno slabše govori slovensko
smile-1.gif
[/quote

cheer.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Živa in maša : sestrce..hupa hupa... drugače pa brez veze tiste palce po luftu metat

Samir kobler---imitacija elvisa ---full dobr

lusien je pa s to čupo hujš kot kaka ovca....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat:
Primorska korošica Jerica bo ziher daleč prilezla---super glas
Tako bi mogli poslat na evrosong...
no kaj sem jaz reku----------prva polfinalistka
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Pomoje gre naprej Veliæ in uni plesalci, k bodo zadnji plesali...
Če ne pa navijam za Sebastijana&Karmen, GLASUJTE ZA NJIJU (še namest mene, ker jst ne vrjamem v te bedarije
hysterical-1.gif
)

Luciene me spominja na Beyonce Knowles v tretjem filmu Austina powersa
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
Jebeš tako oddajo kjer promovirajo tistega ki ga hočejo. Adam je danes pogrnu čist, Jerica Haber ima nor glas, Artifex so pa hudi plesalci pa hud nastop. Sicer je tega hip-hopa čist preveč ampak te so 100x bolj kot Maestro. Sicer pa sem navijal za Eightbomb amapk so jim itak posral zvok, kar ni čudno glede kok promovirajo določene talente.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Pa sj ne rabiš vidt zarote v vsemu...

Pač tko je da se je Adam zasmilu folku in tisti, ki glasujejo so najstnice in zdolgočasene mame... Kar pomeni,da Jerca avtomatsko odpade. Artifex so pa itak v nulo usklajeni in je to, kar si ljudje radi pogledamo.

Na žalost je Karmen imela težave z mikrofonom, ker si ga ni pravilno naštimala, ker zapela sta res odlično!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
Sej ne vidim zarote v vsemu sam pravim kaj je bilo narobe. Vsak laik ve da so tonci dons popušili čist. Karmen, Eightbomb...

Artifex se pa strinjam so bli dobri

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Prvič in zadnjič gledam to sranje, ki me je zadržalo več kot 3ure pred TVjem.... Kako to razvlečejo, bolj kt kurja čreva
jezen.gif

Ja, sj sm sam kriv, da sm se pustu nategnt, ampak nalednjo nedeljo grem raj za 3ure laufat po PSTju...
zmaga.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Tut men je všeč dekolte
evil.gif

S fotrom sva se pa skregala glede tega a bi mogu it naprej Samir al Artifex... sam sj na koncu, med temi tremi ni več slabih in je odločitev res zaje....

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Kdo ve katera plesna skupina je bila v ozadju "Aleksanja" pri VIP talent show-u? torej pri temu modelu Bum bum bum

[/QUOTE] .

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
Model je car!

@Adam Veliæ - Baš ti je to avtorska pesem , sem vedu da bo razočaral

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Vse lepo in prav ... izbora nebom komentiral, ker preveč vem o kuhni ...

Me pa zanima nekaj drugega in sicer odkod POPTV ju podatki o izžrebancih med telefonskim glasovanjem.

Ti lepo napišeš sms za *bla bla ba #*# bla bla bla #

Odkod POPTV-ju podatki o izžrebancu. Kaj pa če je bilo glasovano iz Mobi številke, ali pa če glasovalec noče objave telefonske v imeniku. Odkod jim podatek ? Ali sploh žrebajo številke brez podatkov? Ker zaračunat jih znajo takoj :D Še nikoli pa se ni zgodilo, da nebi imeli imena izžrebanca ? Jim operater prostovoljno posreduje podatke. Dobro o naročninah že ( na podlagi česa ???? ) , kaj pa predplačniki ?

Kot drugo pa zavajanje v reklami, ki jo vrtijo za glasovanje, kjer unadva trdita, da glasovanje nič ne stane. Je to zavajanje folka, sploh otrok in starejših, ker tistega malega tiska nihče ne vidi .

any ideas ?

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pred leti je ta Jerica zelo rada na en inštrument rada pihala
evil.gif

rada že mogoče