SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Kva mi to prekinja skos. Prov popizdil bom in to hmal.
10.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
1 cent manj kot 2 eura.
cheer.gif

Še finalisti:Ne bo nihče komentiral???
sprasujem se.gif

Razumem, da so imeli žiranti neprijetno nalogo, izbrati enega od dveh dobrih pevcev. Vendar so naredili hudo napako. Vsak, ki ima vsaj malo posluha za glasbo je lahko ugotovil, da ima Bračič enega najboljših glasov kadarkoli slišanih. Zapeto je bilo v nulo In da ni šel naprej je kriminal.

Takorekoč ni imel možnosti. Prvo nagrado so odnesli fantje, ki so lažje dobili več glasov. Jih je le 7 fajn pobov, pevec je pa samo 1. Manj šans, da si najstnicam všeč.
grin1.gif
Medvedja usluga žirije.

Absolutni zmagovalec kretenov je pa režiser + kamermani.
bonk.gif

Upam da jih Maestro tožijo. Kriminal kakšni kadri.
10.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.197
3.567
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Razumem, da so imeli žiranti neprijetno nalogo, izbrati enega od dveh dobrih pevcev. Vendar so naredili hudo napako. Vsak, ki ima vsaj malo posluha za glasbo je lahko ugotovil, da ima Bračič enega najboljših glasov kadarkoli slišanih. Zapeto je bilo v nulo In da ni šel naprej je kriminal.
Če bi bil Bračič tak talent, bi že zdavnaj uspel v petju. Človek je moderator na radiu, pozna vse slovenske vplivne ljudi z glasbenega področja in če bi mu bilo do pevske kariere, bi že zdavnaj uspel v tem poslu.

Talent ni samo to, da lepo poješ. Moraš imeti tudi željo po trženju tega talenta in on očitno tega do sedaj ni hotel. Punca pa sigurno do sedaj sploh še ni imela možnosti, zato je prav da se ji da šanso.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Ne vem, kakšna so pravila takega tekmovanja.
Mislim, Maestro - saj razturajo, ampak to oni trenirajo 10 let po 10 ur na dan. Je to potem še talent, če si v neki stvari profi?

Meni je bil cool tisti beatboxer in oni fant u diaboli.
cheer.gif

Glede pevcev je pa itak vedno enako - folk ocenjuje pesem, ne izvedbo.
Tu se je pa še pokazalo nekakšno usmiljenje do Fanike.

Pa pogrešal sem rezultate. A so kje objavljeni?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Okej, prvič slišim za njega.
redface-1.gif

Mogoče pa ne uspe zato, ker je tak težak nakladač.
uf-1.gif

Poje pa fenomenalno.
zmaga.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ok, sej ne rečem, da model ni dobro pel, je, ampak tako mi je smotan pa ne vem zakaj, tak brezvezen nakladač je, tako poln sam sebe se mi zdi. Ni mi všeč in pika.
rolleyes-1.gif

Pa tiste njegove neke puhaste brčice
rolleyes-1.gif
. Glup mi je.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
meni je bil definitivno talent beatboxer... veliiiko večji kot tile plesalci ki so konc koncev svojo točko lahko pilili 10 let... pa še v ozadju je bila večja glasovalna "mašinerija" kot pri drugih...

fani je pa šla naprej zaradi usmiljenja...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ok, sej ne rečem, da model ni dobro pel, je, ampak tako mi je smotan pa ne vem zakaj, tak brezvezen nakladač je, tako poln sam sebe se mi zdi. Ni mi všeč in pika.
rolleyes-1.gif

Pa tiste njegove neke puhaste brčice
rolleyes-1.gif
. Glup mi je.
Tudi men ni všeč Susan Boyle, ampak to nima veze pri izboru talenta.
confused-1.gif

Saj sem napisal, da mi je tip zoprn nakladač.
uf-1.gif
A to ga resno kdo posluša po radiu???
Ampak poje pa odlično, in tu se ocenjuje talent (pri njemu petje) in samo to bi se moralo upoštevati.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.060
11.163
113
točno to, nadležen po radiu u 3 pm....a včeraj je zagotovo bil boljši od fanike... škoda pač, še enkrat bo morala na oder, na koncu pa ne bo zmagala.. šli so se pač politično korektnost...bedniki

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
meni je bil definitivno talent beatboxer... veliiiko večji kot tile plesalci ki so konc koncev svojo točko lahko pilili 10 let... pa še v ozadju je bila večja glasovalna "mašinerija" kot pri drugih...

fani je pa šla naprej zaradi usmiljenja...

a beatboxer je pa včeraj vzel mikrofon v roke in začel?
priden.gif