Slovenci - popolni kreteni?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.786
5.917
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Johannes govori o gentelmanskem dogovoru, o rokovanju moski z moskim, ki velja za iskreno o mozu beseda. Po njegovi starosti sodec. Zaradi manjka teh vrlin, ki so se izgubile v casu, skozi zadnje tri, stiri generacije in tukaj mu dam prav.

Mlecnozobi tega ne poznajo, danasnje generacije niso izgubljene generacije kot si sami radi pravijo, ampak kretenski neotesanci. IN najstniki, ki znajo danes v treh sekundah na spletu integrirat eulerjevo metodo po numericni integraciji navadnih diferencialnih enacb, ne znajo pozdraviti na ulici ali spraviti enega smiselnega stavka, ko ga vprasas kaj je vceraj pocel, dobis priblizno taksen odgovor

>emm, ja ane, smo aa, vceraj, ane, emm s solo, em, a sosolci, aa? aja, imeli nalogo, ane, zjutraj, po telovadbi, emm, potem smo imeli emmm cmoke za ammm kosilo, ful velike. ane. ful smo une igrice amm igrali, a ne. potem smo eemm sli domov. WTF?!

bonk.gif
Ustni dogovor obstaja samo še v Ruski mafiji.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, in drug voznik potegne brzostrelko, 'ne ga srat s pištolo'....kam gredo taka izkazovanja, da ima nekdo mejhnega kurca (večje kot je orožje, manjši je), pa najbrž vsi vemo...

Sem lepo napisal, da je pokazal pištolo.In tisti drugi pokaže brzostrelko. Pa kaj?
Čeprav dvomim, da v mestu, ki je po številu prebivalcev večje od Sloevenije, več kot 5 ljudi pelje v avtu brzostrelko.
Pištole pa imajo seveda mnogi. In to čisto legalno.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
uau to je najbolj carsko dejanke kar ga kdo lahko stori...
bonk.gif

če boš komu to res predlagal potem ne da si enak temu (čeprav še vedno ne vemo če je to storil prav nalašč) ampak si še slabši - mnogo slabši.

Si pa res mož, trd kot skala.

Zate je očitno VEDNO kriv nategnjeni, nategeun pa ni ničesar kriv, je celo frajer, ane?

Očitno si tudi odvetnik nategunov, njihov Matoz.
Z 99,9 odstotno gotovostjo lahko rečem, da si verjetno enak nategun tudi sam. Drugače takih ne bi branil, ampak bi na njihov račun povedal nekaj krepkih...

Da nategunu vrneš z enako mero, je zate popolnoma nesprejmljivo, ko pa nategun nekoga nategne, ja pa zate v redu...
Bo res potrebno, da te enkrat nekdo s kladivom po glavi. Da se boš malo zamislil nad svoijm razmišljanjem...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Sicer se ne strinjam z nacinm da je treba nateguna opravicevat za vsako ceno...clo malo manj kot....mogoce se mu je pa Marija prikazala pa ti ne veš
bonk.gif

Cmon....model ima voznisko...torej je polnoletna oseba...pa tud nismo vec v 90's da bi te klic stal celo premozenje. Tip je pac GNOJ da gre nekoga vlect cez pol Hrvaske...nakonc ga pa zajebe...

Kaj pa ce bi bil Johannes vezan na kaka zdravila...nadaljne dogovore itd...da se mal obrnemo plosco...

Mi je pa pri Johannesu zanimivo opazovat...hmm "starostno zagrenjenost"....pac uno ko um zmore bp...ti fizicno pa nisi vec v spici...

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
bonk.gif

če boš komu to res predlagal potem ne da si enak temu (čeprav še vedno ne vemo če je to storil prav nalašč) ampak si še slabši - mnogo slabši.

Zate je očitno VEDNO kriv nategnjeni, natgeun pa nič kriv, celo frajer, ane?

Z 99,9 odstotno gotovostjo lahko rečem, da si verjetno enak nategun tudi sam. Drguače jih ne bi branil, ampak bi na njihov račun povedal nekaj krepkih...

Da nategunu vrneš z enako mero, je zate popolnoma nesprejmljivo, ko pa nategun nekoga nategne, ja pa zate v redu...
Bo res potrebno, da te enkrat nekdo s kaldivom po galkvi. Da se boš malo zamislil nad svoijm razmišljanjem...
bonk.gif

Ti 100% zagotovo NE MOREŠ trditi, da te je tip namerno nategnil. Preprosto ne moreš, pa če se na trepalnice postaviš. Tudi če se je zavestno odločil, da gre en dan prej domov, je čisto mogoče pozabil nate. Sicer to NE opravičuje dejstva, da te ni obvestil, pa vendar. Čisto možno je tudi, da se je odločil prej iti dam, se spomnil nate in si mislil: "ko ga j*be, saj mi nič ne more". Ampak še enkrat: ti tega ne veš.

Iz tega razloga, če narediš tisto s tremi kolegicami se ne boš spustil na njegov nivo, ampak boš na koncu še slabši od njega. Ker jaz resnično dvomim, da je tip dal oglas na prevozi.org, zato da bo nekoga namerno nategnil. Ti boš pa naredil točno to.

Tip si definitivno zasluži neko kazen. Kakšno začasno izključitev iz prevozi.org, ampak to je vzgojna kazen samo, če je precej reden uporabnik. MOGOČE si celo zasluži ta tvoj namerni nateg. Samo ti se boš pa kljub vsemu spustil pod njegov nivo, če ga izvedeš.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
bonk.gif

Zate je očitno VEDNO kriv nategnjeni, natgeun pa nič kriv, celo frajer, ane?

Z 99,9 odstotno gotovostjo lahko rečem, da si verjetno enak nategun tudi sam. Drguače jih ne bi branil, ampak bi na njihov račun povedal nekaj krepkih...

Bo res potrebno, da te enkrat nekdo s kaldivom po galkvi. Da se boš malo zamislil nad svoijm razmišljanjem...
bonk.gif
to da jaz rečem da ti ne moreš vedeti da te je namerno nategnil ni zagovarjanje ampak realen pogled na težavo.
in bolj kot berem bolj se mi zdi da tvoja verzija ne drži. mogoče nisem nepristranski in se mi zdiš siten in zagrenjen ter da povsod vidiš samo negativno... ampak no lahko pa probaš dokazati da nisi tak in te je on res prav namerno in grdo nategnil.
drugače pa brezveze. ostani zagrenjen v svojem svetu mene se to ne tiče. se umikam.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mi je pa pri Johannesu zanimivo opazovat...hmm "starostno zagrenjenost"....pac uno ko um zmore bp...ti fizicno pa nisi vec v spici...

Hvala za analizo. Moram reči, da je dokaj točna...
evil.gif

One je, kot pri večini starejših od 60 v glavnem samo še za lulat, um pa je vsak dan bolj aktiven...

Delodajalci, ki jemljete v službe 22, 25-letnike, ki pogosto nimajo pojma o pojmu - zamislite se malo, kakšne velike napake delate, ko ne zaposlujete starejših.
evil.gif
Magari kot svetovalce. Magari honorarno, za dve uri dnevno. Ali dve uri tedensko.

Mnogi STAREJŠI precej vemo :

- Ker nas zadeve še vedno zanimajo
- Ker imamo dovolj časa, da jih spremljamo, mladi pa, ki gredo iz službe od 17. ali celo ob 19.uri, nimajo energije niti za pol seksa
- Ker jih (trende, spremembe) končno spremljamo že 30 ali 40 let in dokaj točno vemo, kam gre vse skupaj (tehnologije, potrošništvo, socialni stiki, itd.)

Dovolj samohvale. Raje spet koga nategnit na suho...

Nazadnje urejeno:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Če ponujaš neko tako storitev za denar, moreš imeti tudi odgovornost! Tudi če ga je samo pozabil obvestit je to nemarnost. Netegnil ga je na celi črti, ne glede na situacijo, ker mu ni vsaj odgovoril, ker je od trenutka ko sta se dogovorila on bil za njegov prevoz (moralno) odgovoren.
Prevozi bi definitivno rabili sistem ocenjevanja in komentiranja ponudnikov in uporabnikov prevozov, problem je pa prvič (verjetno) v zakonodaji, drugič pa v samem sistemu, ker bi se moralo potem uvesti preverjanje osebe, sklepanje dogovora o prevozu, da bi lahko ocenjevali samo tisti, ki so med sabo dejansko sklenili prevoz. Če to naredijo pa pride do problema, da se lahko recimo prevoznik zmeni z 10 prijatelji, da z njim sklenejo online dogovor o prevozu in ga ocenijo z najboljšo oceno (10x). Ker ni provizije lahko to dela brezplačno kolikokrat hoče. Če pa uvedejo provizijo (kot jo ima ebay recimo) pa bo problem tipičen slovenec, ki pa ne bo hotel plačati recimo 10% provizije za storitev. Pa smo tam ... Prevozi bodo ostali taki kot so, bolha pa iz istih razlogov tudi.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
in bolj kot berem bolj se mi zdi da tvoja verzija ne drži. mogoče nisem nepristranski in se mi zdiš siten in zagrenjen ter da povsod vidiš samo negativno... ampak no lahko pa probaš dokazati da nisi tak in te je on res prav namerno in grdo nategnil.

In kdo si ti, da bi ti moral kaj dokazovati? Sova, služba državne varnosti, Udba, Masleša, tožilec Fišer?

Če imaš preveč časa, pa ti dokaži, da ni bilo tako, kot sem napisal.

Bi rad sken moje avtobusne karte do Reke in moje karte za vlak do Ljublajne?
Bi rad kopije sms-jev, ki sva si jih pošiljala?

Hebala te teorija zarote, vohuni in vsi ostali.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Če ponujaš neko tako storitev za denar, moreš imeti tudi odgovornost! Tudi če ga je samo pozabil obvestit je to nemarnost. Netegnil ga je na celi črti, ne glede na situacijo, ker mu ni vsaj odgovoril, ker je od trenutka ko sta se dogovorila on bil za njegov prevoz (moralno) odgovoren.
Prevozi bi definitivno rabili sistem ocenjevanja in komentiranja ponudnikov in uporabnikov prevozov, problem je pa prvič (verjetno) v zakonodaji, drugič pa v samem sistemu, ker bi se moralo potem uvesti preverjanje osebe, sklepanje dogovora o prevozu, da bi lahko ocenjevali samo tisti, ki so med sabo dejansko sklenili prevoz. Če to naredijo pa pride do problema, da se lahko recimo prevoznik zmeni z 10 prijatelji, da z njim sklenejo online dogovor o prevozu in ga ocenijo z najboljšo oceno (10x). Ker ni provizije lahko to dela brezplačno kolikokrat hoče. Če pa uvedejo provizijo (kot jo ima ebay recimo) pa bo problem tipičen slovenec, ki pa ne bo hotel plačati recimo 10% provizije za storitev. Pa smo tam ... Prevozi bodo ostali taki kot so, bolha pa iz istih razlogov tudi.

aplauz.gif

Slovenija pač gre nazaj (drugi naprej). In navzdol, na dno.
TUDI na področju medčloveških odnosov...

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Tip si definitivno zasluži neko kazen. Kakšno začasno izključitev iz prevozi.org, ampak to je vzgojna kazen samo, če je precej reden uporabnik.

Samo tole. Na prevozi.org, kot vem, NI KAZNI!

Zato pa se potem lahko zahebavamo.Ker je to pač fajn. Magari pripovedovati, kako si zahebal enega starčka...

In nategun se zamisli le v primeru, da ga nekdo na debelo - nategne...
Opozorila, apeliranje na zdravo pamet in ostalo pri takih ne zaleže.

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Sem ti samo hotel povedati, da neko kazen si definitivno zasluži. Če imaš z nekom dogovor, potem se ga držiš. Pika.
Kar je tip naredil je navadna pizdarija. Če je to naredil namenoma je sicer bistveno večja, kot če ni naredil namenoma. Pizdarija je pa še vedno.

Mene samo moti, ker si tipa takoj označil za nateguna. Nevem, mogoče imava pa drugačno definicijo. Zame je tip nategun samo, če je to naredil namerno. Če tega ni naredil namerno, zame ni nategun. Je nezanesljiv človek, ki se ga je za izogibati, to sigurno. Nategun pa pač ne...

Kakšna točno je pa tvoja definicija pa ne vem. Bi jo mogoče delil z nami?

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Definicije so stvar vsakega posameznika.

Zanj je kar nekaj primernih besed: neresnež, prevarant, nategun, nategovalec.

Sam sem se odločil za besedo kre.ten. Kre.ten ni nujno psihološka oznaka, med ljudmi je tudi oznaka za zdravega človeka, ki pa se včasih, ali pogosto obnaša, kot bi se hipotetično obnašal kre.ten, oseba s psihično motnjo.

Če ima izpit za avto, zelo dvomim, da je psihični bolnik, ki tudi pogosto jemlje kakšne tablete.
Je čisto navaden slovenski državljan, ki pa ima občasno kretenske izpade. Ki niso sicer takega ranga, da bi za njih moral kazensko odgovarjati. Mu je pa fajn to početi, ker mu je potem lažje v življenju.

Zame pa je tako obnašanje - patološko.
V institucijo ga zaradi dogodka sicer ne bodo vzeli (razen na njegovo željo) , lahko pa bi mu dali en elektrošok, ker taki ljudje nimajo čisto nobene vesti. In bodo kretenili še naprej...

Dokler ne bodo enkrat naleteli na mino v obliki serije karate udarcev. Ali vsaj prerezanih gum na avtu...

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Če ponujaš neko tako storitev za denar, moreš imeti tudi odgovornost! .

aplauz.gif

..
Tudi ti si zajebal fafačico, ki se je nadejala privarčevanega denarja, ko si vljudno odklonil
tongue-1.gif

v bistvu nisi nič boljši od unega, ko ga pljuvaš
rolleyes-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Daj Johannes ne nakladaj preveč, ker si ravno ti takšen, kot opisuješ tistega, ki te ni peljal.

Sicer pa mi ni jasno, kje je tu Dalmacija?

Vikend imaš na Cresu (ali Lošinju).

Kaj tu mešaš Dalmacijo?

Najprej pa začni pri sebi. Morda je pa tebi tvoja najemnica "naštimala"to, kar zdaj praviš, da boš temu prevozniku ti.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Daj Johannes ne nakladaj preveč, ker si ravno ti takšen, kot opisuješ tistega, ki te ni peljal.

Spet en pameten. Ki pogleda v stekleno kuglo, pa vse vidi. In vse ve...

Upam, da te kdo podobno nategne, da boš še bolj pameten. Pameten za druge.