Tam te nočejo. Razlika med tem koliko lahko nek npr. Nizozemec zapravi za dopust in koliko Slovenec, se skozi leta postopno skoraj sigurno povečuje in ne zmanjšuje.Ma kaj Balkan, na sever želim
Vse ti dam prav. Pri nas tu doL tudi ko da ni korone. Natakarji vse kao da nije ništa. Edino oni pred trajektom ko listkentrga je mel masko.Zanimivi so hrvati, nimaš kaj. Na meji naci režim za te grozne okužene tujce, tu doli pa mam kaj za videt. Maske v trgovinah? Kaj je to? 1.5m razdalje? Na papirju ja. Tu noben ne hebe pet posto nič. Kot da nič ni bilo. To bo še zanimivo, ko se pojavijo prvi turisti.
Sicer pa Opatija... turistična apokalipsa. Prav grozljivo je gledat to praznino. Tak hudo še med njihovo vojno ni bilo.
In mi reče tu en gostinec: dođite slovenci, da nam spasite sezonu. Zdaj smo ful zaželjeni gostje pyzdajimmaterna. Sem ga vprašal če že ima jedilnik v slovenščini.
"Pa znaš nemam jel...."
Se držim že od lani tistega nasveta iz članka, ki je krožil: 1 zvezdica na tripadvisorju, ker ni jedilnika v slovenščini.
Zanimivi so hrvati...
Zase vem, da bi me bilo v Ljubljani precej strah iti z mestnim avtobusom v BTC. Veliko bolj strah, kot tu iti v trgovino....
Rdeče obarvano sem sprejel ŽE ZDAVNAJ!
In še vedno sem PROTI nahrbtnikarjem.
In še vedno sem ZA elitni turizem. In že 2+ meseca sem del ekipe, ki dela strategijo za privabljat elitne goste.
Ker za nahrbtnikarje je vse dobro, zato je posledično od njih minimalno denarja.. za elito pa je dobro le malo stvari v katerikoli ponudbi.
Glede nato da si med prvimi, kako je z namestitvami? Mali hoteli odprti? Apartmani?