SLO telenovela STRASTI

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
..saj niti ni tako zelo slaba
smile-1.gif

Sem jo moral gledat zaradi napovednikov...Jonas, Pa Katarina Čas, Dario Varga (danes še ni nastopil)...pa tko..

na SLO1 vsak delovnik ob 18.25 (vmes na sredi pa Vreme
smile-1.gif
)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja, Jonas jo je s takim veseljem zalizoval
cheer.gif

Saj zaradi nje bi bilo morda vredno tole vse skup spremljat
cry12bpy.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.443
3.751
113
Sploh punce niso slabe.... npr. Inti Šjaj (sem bil v zmoti, da je bila čjna res čjna samo v reklami za pralni prašek) pa Ajda Smrekar je tud ...mmm...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ko pa začne denar od davkoplačevalcev iti ŠE za snemanje telenovel, potem pa mislim da je čas, da naša položnica roma v smetnjak!!!

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Zamenjavo vsake scene spremlja posnetek bajte s treh različnih kotov... kako zelo mehiško....

Ja, pa mojo mamo jezi, ker vremena ni več 3 minute do 7, ampak...

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
ksz

Se je pa zadnje čase kar namnožilo teh slovenskih nadaljevank; sicer nobene ne spremljam, sem vsake pogledala 5 minut, pa me je minilo.

Ne razumem zakaj ni tako kot v tujini. Se posname Pilot in šele ko nekdo odobri vse skupaj gre lahko v program. Tukaj pri nas pa zgleda podpišejo za 3 sezone že na prvem sestanku, vse na podlagi površnega scenarija.

Končni izdelek je primeren financam, izkušnjam in slovenski izvirnosti.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pozitivno ; Za porabljen denar so nekaj posneli . Vse prevečkrat so samo porabili denar in nič ali pa nekaj na pol naredili ( Prešern, Dražgoška bitka.....)
Dvomljivo ; Telenovela
Negativno ; Otrokom so prestavili Risanko na šesto uro. Starši veste kako je spreminjati pravila,naše se je glasilo ; Po risanki spat.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.443
3.751
113
Najbolj zanimivo je da ima ta "telenovela" precej kvalitetno produkcijo, pa jim je vseeno za 1,4 milijone uspelo posneti 100 delov (50 ur), en povprečen slovenski film pa stane ravnoi nekje toliko ali še več pa je dolg uro in pol, poleg tega ni produkcija videti nič kaj boljša kot pri Strasteh, raje slabša (zvok je ponavadi slabši, in tudi filmi se danes kljub milijonskemu budžetu snemajo na z digitalnimi TV kamerami)

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
v bistvu me je ta serija prav kruto zbudila iz spanca (sem ravno na kavču pred TVjem zaspal). Ni bil prav prijeten občutek. Pa čeprav je bila Katarina Čas v kadru takrat.