SLO skupina iz 80' Romeo

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
A se motim ali je bilo ime eni od skupin?
Uspešnice Ti si moj romeo in Ana.....
Mal sem po muli iskal pa nič ne najde.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.441
3.750
113
Skupina: Romeo
Naslov: Tvoj Romeo
Založba: Ljubljana : Založba kaset in plošč RTV Ljubljana, 1992
Vsebina: Tvoj Romeo ; Ana ; Poletna romanca ; Ne joči ; Moja julija ; Sava šumi ; Ona ; Jesen

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
O tenx; bom po naslovih lažje iskal
cheer.gif

emem

Zelenc'
27. jan 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik halo pravi:
A se motim ali je bilo ime eni od skupin?
Uspešnice Ti si moj romeo in Ana.....
Mal sem po muli iskal pa nič ne najde.

Si mogoče kje dobil to pesem z naslovom Ana? Bi jo lahko dobil tudi jaz? Hvala

servis133

Zelenc'
26. feb 2011
1
0
1
Pozdravljena Emem in Halo,

Na radiju HIT sem slišal to ANO sem vprašal mojga fotra ki dela na drugem radiju in so ta komad ponesreči izbrisal, ker je pač bil še na traku tako da nam še ostane samo še radio HIT.Če ima kdo kontakt

amadablam

Zelenc'
24. okt 2012
2
0
1
Živjo vsem, ki iščete skupino Romeo iz 80'

Slučajno sem bil član te skupine Romeo večino let delovanja in želim sporočit dobro novico, da pripravljamo nekaj materiala za Youtube. Imamo celo nekaj živih posnetkov iz takrat zelo popularne discoteke Valentino pa seveda tudi originalne posnetke še na trakovih, ki so že presneti tudi v digitalno obliko. Tako da mogoče dočakamo tudi kak CD best of...v manjši nakladi.

Smo pa že v srednjih letih s celim kupom obveznosti in nekako ni zagona, da se zadeva pospeši. Do penzije bo že, če ne prej
smile-1.gif

Seveda hvala vsem, ki nas niste pozabili v imenu cele skupine.

Ciao,...

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Odlično, res hvala ker tole sem že dolgo iskal
zmaga.gif

Sam ne morem verjet,da je tole iz 87 leta?? Pismo, takat sem bil 6 let star
redface-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
A se bo dalo dobit "best of" v mp3 obliki?

Pa dejte no en wiki narest, da bodo naši zanamci kej vedl o vaši skupini
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

komar84

Zelenc'
7. okt 2014
1
0
1
Wau... ko sem že mislil, da je šlo vse za vedno v pozabo, ko na celem vesoljnem internetu dolgo ni bilo niti sledu o tej skupini, me je zelo razveselilo, da je sedaj ANA na youtubu. Hvala!
Še bolj pa se veselim, da bi nekoč res bil izdan CD... bil bi prvi po dooolgo časa, ki bi ga z veseljem kupil!
smile-1.gif

Upam, da dobite potreben zagon... mislim, da lahko pridobite že precej prednaročil
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Piši na založniško hišo. Jaz sem sicer iskal eno pesem iz zgodnjih devetdesetih, ki je ni mogoče več nikjer po netu najti, pa sem kontaktiral založniško hišo (že pokojnega) brendija, mislim, da Mandarina, pa so mi na žalost rekli, da tega CDja več nimajo, tako da do ene pesmi nisem mogel priti. Lahko pa vseeno kontaktiraš založniško hišo, pa mogoče imajo komad, na koncu pa če si jo že res tako močno želiš, plačaš tisti evro dva za pesem ali za CD ali kar koli pač.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.441
3.750
113
če še obstaja založniška hiša, če sme (pri)dajat glede na (potečene) pogodbe... in če ima to še v arhivu ali so avtorji odnesli domov (kar se dogaja pogosto danes)