Slepič

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
zdravo,
Pred 1 mesecem so mi odstranili slepič.
Zanima me, koliko časa obstaja bolečina, ker čutim neko topo bolečino v tem predelu, če se recimo vozim z avtom ali če kaj dvigujem...
Vem, da se je treba pazit z dvigovanjem,ampak včasih se pač pregrešiš
smile-1.gif

Zadnje 2 dni me spremlja konstantna rahla topa bolečina, ki je po mojem posledica dvigovanja. Zanima me, kako hitro se lahko pojavi kakšna kila-pruh? na otip ne vidim/čutim neke izbokline ipd..

ima kdo kakšne konkretne izkušnje?

lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Glede na to, da je operacija hernije podobna, lahko pricakujes kaksne tri mesece neprijetnosti.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Mene je vsaj dva meseca rahlo bolelo, oziroma kot sam praviš, topa bolečina, potem počasi izveni...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
koliko bolniske pa dobis v za slepic? jaz 1 mesec po operaciji hernije, sprva se mi je zdelo vrh glave dovolj, danes razmisljam drugace, ker se zdaj po 2 mesecih dela se kar tezko delam dolocene stvari, sploh pa utrudi biti na nogah vec kot 5h skupaj, zacne peci kot satan dol pri rani... dobro, da sedaj nimam celodnevnih.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Jaz sem bil doma 3 tedne za slepič, potem me je pa še viroza trofla in je bilo skupaj 4 tedne.
Če ne delaš fizično, je tole pomoje dovolj. Me pa sedaj po skoraj 2 mesech še vedno mal boli, če peljem avto (@&!? Nizkoprofilne gume)