Slak včeraj

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne bo nobenih komentarjev na včerajšnjo oddajo? 30 milijard € v Švico, Luksemburg, Ciper, krediti po 30 mio €, zavarovani z zemljiščem za 100k, krediti na lepe oči ... In oni se ne bi šli lova na čarovnice, ampak bi tiste boge dinarčke radi vlekli od že tako obubožanega naroda? Tam ima pa en na računu v cipru denarja za 10 generacij, in to povsem neupravičeno. Kako, da se folk ne upre? Dobesedno spičkali so denar, ki se je nalagal in obračal teh 20 let. In spet ne bo nihče nastradal. Politiki so ko politi kužki. Kaj ne, ko je pa ta svak od tega, mož od sestrične po 4. kolenu, bivši sošolec iz oš ... znanca pa jasno, da ne boš zajebal. Jaz menim, da mi morala EU tu udariti po mizi in reči nobene pomoči, dokler ne dobite tega denarja nazaj. Pa še tehnično vlado naj nam dajo, to kužno komunistično udbaško družbo nepotističnih tatov mora nadzorovati nekdo od zunaj, sicer se bo sistem zopet združil sam vase. To so res super sporočila za mladino. Tam prijateljujejo stečajni upravitelji in sodniki, na drugem koncu ima premier sojenje zaradi prejemanja podkupnin, to ni več normalno.

Jankovič ima v vseh svojih firmah par deset milijonske kredite ... samo NLB mu je dala čez 40 mio.

Noben se pri nas ne upre zato, ker smo neumni ... če bi bili pametni, nas ne bi nategovali od zadaj in od spredaj, kakor počnejo nazaj.

Največji problem pa je, da je pri teh kreditih šlo zagotovo za postavljene ljudi, ki so bili na teh mestih, ki jih je postavila vlada ali kaj veš kdo ... ker vsi tajkuni, milijonarji in politiki so povezani med sabo ... en drugemu pomagajo ...

Par bomb v parlament poln politikov, pa potem postaviti čisto nove ljudi, ki znajo ceniti vsak cent in jim milijoni niso majhen denar ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Par bomb v parlament poln politikov, pa potem postaviti čisto nove ljudi, ki znajo ceniti vsak cent in jim milijoni niso majhen denar ...
In se boš zbudil s kahlo na glavi. Kolk si pa ti star, 15? Res še nisi videl nič, da take kvasiš. Ko daš povsem poštenim, bogabolečim ljudem oblast in moč v roke, šele izveš, kakšni so v resnici. Nikar ne misli, da gre to tako enostavno, z eno bombo. Da bi politiki, ki so tudi ljudje, čeprav ne izgleda tako (oni se vidijo, kot pol bogovi, mi kot opice) delali vestno in brez pritlehnih misli, moramo moralno zrasti vsi, celotna družba. Politiki so le koncentrat nas vseh, nič drugega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.148
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Čestitke Bratušci
aplauz.gif
-v 90% je prebrala brez napake , res si zasluži plačo.
....ampak kljub vsemu, greha bi pa bla vredna....

A nisi ti iz njenga konca?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Čestitke Bratušci
aplauz.gif
-v 90% je prebrala brez napake , res si zasluži plačo.
....ampak kljub vsemu, greha bi pa bla vredna....

A nisi ti iz njenga konca?
Lahko da je ona iz mojega konca, ampak js iz njenega pa nikakor ne morem bit, sj ni nikoli nič naredila, da bi ji pripadal njen konc, lahko pa da res uživa sadove mojega dela v mojem koncu in to bi lahko malo odslužila.
evil.gif