Seveda je čudno, zato pa zadeva po moje ne drži vode oz. je tukaj zamolčan nek bistven podatek (ki ga jaz ne vem, pa novinarji tudi ne). Ker to so velikanske cifre, pa sem siguren, da v Sloveniji ravno ne mrgoli multimilijonarjev ali celo milijarderjev.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za zanimivost ... V DE, ki je največja slovenska gospodarska partnerica, je šlo "le" 20 milijard, v Luksemburg pa 21. To je malo čudno.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Seveda je čudno, zato pa zadeva po moje ne drži vode oz. je tukaj zamolčan nek bistven podatek (ki ga jaz ne vem, pa novinarji tudi ne). Ker to so velikanske cifre, pa sem siguren, da v Sloveniji ravno ne mrgoli multimilijonarjev ali celo milijarderjev.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za zanimivost ... V DE, ki je največja slovenska gospodarska partnerica, je šlo "le" 20 milijard, v Luksemburg pa 21. To je malo čudno.
LOL, a misliš, da z naloženimi miljardami v "ciperske banke" lahko Ciper kakorkoli razpolaga?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ironično pa je, da tudi Ciper potrebuje denarno ponoč, kako le, če so tam naložene miljarde?
banke razpolagajoCitat:
Uporabnik Abraham pravi:
LOL, a misliš, da z naloženimi miljardami v "ciperske banke" lahko Ciper kakorkoli razpolaga?
Verjem, da to ni isto, kot bi ti en dal za čuvat 100€.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne bo nobenih komentarjev na včerajšnjo oddajo? 30 milijard € v Švico, Luksemburg, Ciper, krediti po 30 mio €, zavarovani z zemljiščem za 100k, krediti na lepe oči ... In oni se ne bi šli lova na čarovnice, ampak bi tiste boge dinarčke radi vlekli od že tako obubožanega naroda? Tam ima pa en na računu v cipru denarja za 10 generacij, in to povsem neupravičeno. Kako, da se folk ne upre? Dobesedno spičkali so denar, ki se je nalagal in obračal teh 20 let. In spet ne bo nihče nastradal. Politiki so ko politi kužki. Kaj ne, ko je pa ta svak od tega, mož od sestrične po 4. kolenu, bivši sošolec iz oš ... znanca pa jasno, da ne boš zajebal. Jaz menim, da mi morala EU tu udariti po mizi in reči nobene pomoči, dokler ne dobite tega denarja nazaj. Pa še tehnično vlado naj nam dajo, to kužno komunistično udbaško družbo nepotističnih tatov mora nadzorovati nekdo od zunaj, sicer se bo sistem zopet združil sam vase. To so res super sporočila za mladino. Tam prijateljujejo stečajni upravitelji in sodniki, na drugem koncu ima premier sojenje zaradi prejemanja podkupnin, to ni več normalno.
pahor si je kavice placeval, njegovi delavci pa avte kupoval avte za 100?Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
S plačo verjetno sila malo. Si videl avto od direktorja HSE, recimo. Un je preko 100K.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
na cesti je se vedno precej voznikov z 100+ k vrednimi avti. Kdo to placa? S placo so ga ne more privoscit veliko ljudi, privatniki pa raj denar drugam.investirajo.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tudi 3 milijarde niso ravno drobiž. To je 3x po 1000 milijonov, skoraj toliko, kolikor rabi Slo za rešitev iz krize.