sladki espresso - Trst?

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
362
48
28
Rad bi v espresso masini si naredil zelo zelo sladko kavo. Sovrazim njeno grencino ali kislost. V gostilni dodajam po 4 cukre ;) ja vem, dajati v kavo sladkor, je kot dajati marmelado v vino, a brez sladkorja meni pač ne boste prodali kave ;)

Torej - kje in katere kavne mešanice naj si kupim, da bo kava sladka, zelo sladka ? Nimam mlinčka in se mi tudi ne da z njim ukvarjat. Samo "prasek" za v masino notri dat, bi rad kupil. Prava espreso masina, da para skozi "prasek" potisne ven kavno vodo.

Lahko grem tudi v Trst.. kaj torej kupiti in kje ? (ali v Trstu ali v Sloveniji)

Hvala!!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.881
594
113
42
povsod malo
Rad bi v espresso masini si naredil zelo zelo sladko kavo. Sovrazim njeno grencino ali kislost. V gostilni dodajam po 4 cukre ;) ja vem, dajati v kavo sladkor, je kot dajati marmelado v vino, a brez sladkorja meni pač ne boste prodali kave ;)

Torej - kje in katere kavne mešanice naj si kupim, da bo kava sladka, zelo sladka ? Nimam mlinčka in se mi tudi ne da z njim ukvarjat. Samo "prasek" za v masino notri dat, bi rad kupil. Prava espreso masina, da para skozi "prasek" potisne ven kavno vodo.

Lahko grem tudi v Trst.. kaj torej kupiti in kje ? (ali v Trstu ali v Sloveniji)

Hvala!!
Sladkor v prahu? Ampak vprašanje ce ne bo vsega skupaj zamašil.

• Všeč mi je
Reactions: Alesss

Hvala!!
men tud sladko ful paše..poglej lavazo suerte, drugače nabavi mlinček in glej za kavami od melitte.Te so slajše
https://www.melitta.de/kaffeepads/melitta-bellacrema-lacrema ese kapusle (ne rabč mlinčka)

ps jst naenkrat zmlejem celotno količino kave, nekaj si jo da v posodico, katero dnevno rabim,ostalo dam nazaj v pakungo pa 2 sponki čez.....sem dober za cel mesec

• Všeč mi je
Reactions: Alesss