skype na mobilniku

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem še jst ta Viber namestil in probal. Zgleda res vredu. Thnx!!
Sem pa že takoj naletel na eno težavo osebne narave:)
Vidim, da ima tudi oseba X viber. Vrjetno tudi ona vidi mene. Kako sedaj jst lahko postanem "ne viden" za to osebo X. Pač nočem, da ve, da jst to uporabljam.

Primer:
če dam telefon v flight mode ali bilo kako drugače blokiram klice od osebe X, me še vedno lahko pokliče preko Vibra, če seveda sem na netu.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:

... in v imeniku lahko točno vidiš, kateri tvoji uporabniki imajo viber aplikacijo nameščeno, če jo naknadno namesti pa ga imaš shranjenega v imenik, prejmeš samodejni sms, da se je uporabnik priključil skupnosti
grin1.gif

V bistvu tale indikator v imeniku ni cisto tocen... Prikazuje vse, ki so kdajkoli imeli namescen Viber... tudi ce ga nimajo vec...
smile-1.gif
...Sicer je mozno, da se po dolocenem casu samodejno pobrise... vendar vem, da sem ze naletel na ljudi, pri katerih kaze, kot da imajo Viber namescen...vednar recimo sploh nimajo vec mobilnika, kamor bi lahko namestili Viber... ali pa so ga pobrisali iz mobilnika ... V osnovi pa deluje super ... tudi zvok je zelo cist in brez prekinjanja... tudi ce gre za mobilno povezavo ...

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Samsung galaxy 5. Deluje zelo dobro... se da brez problemov uporabljat.
Sem pa sprobal prek wifi-ja

lp

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
tudi sam uporabljam Viber, ne samo za klicanje, tudi za "SMS"anje, ker je data za en "sms" veliko ceneje kot en pravi SMS

recimo vzameš 5free+1GB paket, vse skupaj 10€, sedaj si pa računaj koliko SMSov ali pa klicev lahko opraviš za 1GB

edino kar ne verjamam, da bo to lahko dolgo čisto free, nekje sem prebral da uporabljajo 120 ali 130 Amazon AWS nodeov, plus bandwidth, ki ga kurijo, ne more biti ravno zastonj

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kaj pa je pravzaprav najboljša (poceni) alternativa za klicanje na mobilne številke v slo, namesto Skype? V mislih imam seveda da si na wi-fi izven EU.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
VoipDiscount recimo? Imajo celo aplikacijo za Iphone in Androide.
Slovenia landline - Free

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.359
113
Na mobilne je malo jeba. Stacionarne pa gre. Drugače pa Voip cifra od Mobitela ali pa Simobila.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Clio, zakaj, meni prav dobro dela na Androidu in na Jabuku. Na enem imam celo angleško številko, na katero se me da poklicat (zdaj jih packi ne talajo več).
Imam pa probleme s Skypom na aAndroidu, neprestano šteka, pa naj bo WiFi še tako dober, tudi doma na n protokolu.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
zdaj mam skype na SE experia x8 in dela okej. mam tudi viber, samo ga še nisem sprobal. no, saj počasi bo ...