skype na mobilniku

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.155
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@forgot1

Seveda dela na WM,če ga je pa Microsoft kupil.Če ga nebi bi delal perfektno na androidu.

Aj si Čeh... MS je Skype kupil kdaj... včeraj.!. WM pa je od leta 2003. Kako ima zdaj vezo tvoja trditev?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ne dela na tem kitajskem jajcu: http://www.lightinthebox.com/A...d-_p188683.html
ampak ma pa dve SIM, kar mi precej pomeni.
skype rabim za pogovarjanje, ne za chat, ampak ne rabi bit videoklic.
za EU niti ni tak problematično, čeprav 45 centov pa po 10 minut na dan pa po 20 dni v dveh mesecih ... nekaj je in če maš wifi zastonj, zakaj ne bi ...
čudi me, da se ga ne da spravit na E5, če pa enemu zgoraj dela brez problemov. pa če dela na E71, zakaj pol ne na E5.
huh, bomo videli, morda pa mi pade kaki drugi telefon v roke, mam rojstni dan čez nekaj dni :)

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Pr men dela na IDEOS X5, par dni nazaj sem ga posodobil in je video zacel delat, super...
cheer.gif

edin kar je nerodn, ali pa nisem se progruntal, da moras obrnit telefon da te vidi druga stran

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, mi zaupaš katero verzijo OSja maš? Kolegica ima tudi Galaxy Ace, pa ne more skype-a inštalirat spljoh. Ko začne vlečt s store-a se telefon reboota ko da ne bi blo nič. Ni odgovora, tudi na skype forumih ne...

Obstaja kak drug progy, ki bi podpiral skype protokol (za androida)?

Lp
Peter

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik brlje pravi:
Pr men dela na IDEOS X5, par dni nazaj sem ga posodobil in je video zacel delat, super...
cheer.gif

edin kar je nerodn, ali pa nisem se progruntal, da moras obrnit telefon da te vidi druga stran
ne rabiš nič obračat, rabiš samo dodatno opremo-ogledalo
cool-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
A niso tut drugi programi, ki nadomestijo skype ala Fring, Nimbuzz itd.? Mislim, da sem nekaj časa nazaj z nimbuzzom klicaril na skype iz symbian telefona.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hm, mi zaupaš katero verzijo OSja maš? Kolegica ima tudi Galaxy Ace, pa ne more skype-a inštalirat spljoh. Ko začne vlečt s store-a se telefon reboota ko da ne bi blo nič. Ni odgovora, tudi na skype forumih ne...

Obstaja kak drug progy, ki bi podpiral skype protokol (za androida)?

Lp
Peter

Lastil sem si nekaj casa nazaj doticni telefon, z nalozeno skayp aplikacijo iz marketa in je normalno delovalo.

Gor sem imel nalozeno verzijo Android 2.2.

Nisem razumel, imas tezavo z nalozitvijo aplikacije ali aplikacijo imas in ti ta ne dela?

Ce ne mores naloziti, preveri v telefonu, da nimas morda ze prevec aplikacij nalozenih, kajti v tem primeru se lahko pojavijo tezave z nalaganjem oz. ne prikazom.

Lp.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sploh je ne naloži. Sem probal preko linka, preko marketa, isto.
Začne dol vlečt, ko potegne do konca, se telefon reboota in aplikacije ni, kot da se ne bi nič zgodilo. Hm, ta s preveč aplikacijami dvomim, ker drugače bi sigurno že moral kupovat večjo kartico
smile-1.gif
Bom pa pogledal, naslednjič ko dobim telefon v roke...

Lp
Peter

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali je že kdo sprobal Viber? . Menda je zelo cool!

Sam jo imam inštalirano in dejansko deluje ok, lahko rečem samo, da je čista špica
zmaga.gif

Predvsem jo uporabljam, če kličem koga v tujini, meni se odšteva prenos podatkov, uporabniku v tujini pa prav tako, vendar glede na to, da po večini vsi danes več ali manj uporabljamo pakete, kateri vključujejo prenos podatkov, potem to niti ni nek strošek, definitivno pa ceneje prideš skoz, če na podlagi tega kličeš nekoga v tujino
wink-1.gif

Prednost pred skaypom je ta, da si pri tej aplikaciji skoz online torej lahko takoj vzpostaviš klic in v imeniku lahko točno vidiš, kateri tvoji uporabniki imajo viber aplikacijo nameščeno, če jo naknadno namesti pa ga imaš shranjenega v imenik, prejmeš samodejni sms, da se je uporabnik priključil skupnosti
grin1.gif

Skratka jaz sem zadovoljen, ostali pa bodo povedali svoje izkušnje.

Lp.