skuteraši&co. Zdej mi pa že mal prekipeva!

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz mam blokado še vedno noter pa se čist normalno vozim
confused-1.gif
OK če se vziš izven mesta pol štekam, samo po centru? Meni je 50 čisto dovolj. Čelado imam vedno na glavi, vozim normalno in čakam v koloni in se ne gužvam naprej. Pa vozim skuter že par let pa sem vedno prišel od A do B brez problemov s 50km/h. Pa niti slučajno ne mislim riskirat da me policaj ustavi in da mi nameri 50+, kazen je taka da dol padeš pol se raje v avtu vozim. Samo po pameti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
franzln......dj prjatu ti men povej KAM te lah polcaj z lasersko pištolo zadane na scooterju....al pa pač kjermkol motorju
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.059
5.657
113
Razen če ma "bosanski" merilnik hitrosti......v smislu.......gospodine išli ste prebrzo...pa kolko sam išo? Vuuum....pa kolko bi trebao? Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.059
5.657
113
Hm.....a ni laser na "neravni" površini.....sm spadajo špegli....maska.....čelada....itd neučinkovit? Oz nameri da si šel 267km/h pa take fore
smile-1.gif

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Ponekod je celo dvojna črta ki označuje z ene strani možnost prečkanja z druge pa prepoveduje prehitevanje. Se mi zdi da to kar pogosto že videvam.
Kar se pa tiče hitrosti je pa res zoprno pr teh "sesalcih" ker so počasni. Sam sem si pred kratkim kupil skuter iz nemožnosti parkiranja pred službo in njeni okolici. Ker je po zakonu v njem blokada na 50km/h in je poleg te blokada priporočljivo voziti 40 km/h prvih 1000km se počutim kot nepremičnina in pa tudi ogroženega. Po zakonu moram voziti po sredini cestišča. Pa a so nori!?!?!?! Med naselji je omejitev 90km/h jes pa 40 km/h! Pa sej če me ne bo kdo zbil me bo pa ustavu in pref*** k majmuna; pa še prov bo naredu. Raj kazen plačam in se vozim ob strani. Nej umaknejo te blokadne omejitve da se človek vsaj 70 loh pele in ne dela gužve.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
lol ti se oziraš an to utekanje D:
ma daj ne seri lepo polni gas in gremo.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Jes svoj denar pošteno in teško zaslužim zato bom tudi svoj skuter za katerega sem kar nekaj časa zbiral prihranke lepo ulaufal pa čeprav ob desnem robu ceste. Žal mi ni bil podarjen, denarja pa tudi ne serjem :/

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Jes svoj denar pošteno in teško zaslužim zato bom tudi svoj skuter za katerega sem kar nekaj časa zbiral prihranke lepo ulaufal pa čeprav ob desnem robu ceste. Žal mi ni bil podarjen, denarja pa tudi ne serjem :/

če tako težko prideš do denarja bi lahko kupil rabljen skuter - dobri se prodajajo v rangu novih jajčk, s tem da so že ulaufani in gredo že itak okrog 60 km/h brez pobranih blokad

Kamele0N

23. jul 2008
42.059
5.657
113
Pa dobr a lah človek ulaufa svoj scooter........gre se za odnos do stvari.....nekdo bo mel tak scooter 10let (kot ga mam tud že sam)....nek luka51 si ga bo pa zgonu v 2-3h letih

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
ksz...

Pa tudi znaki jim ne pomenijo baš nekaj. Danes me je en gladko izsilil in se mi zapeljal pred desni bok, kljub temu, da je imel znak za odvzem prednosti. Pa ni bil noben šmrkavec, pač pa nekdo, ki se je peljal v službo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
...evo včeraj (v dežju) se ravno vključujem na Slovenčevo cesto (lj-Bežigrad) ko ob eni hiši stojita dva tipčka..eden se zvija, drugi na telefonu. Deset metrov naprej parkiran avto, ter sesut skuter...in nekaj razbitin in plastike na cesti.

Zgleda da vsi niso tako pozorni na padobrance. Oz. tak na hitro se je dalo sklepati da 'padobranec' ni uspel nabremzati in je avto naskočil od zadaj (dež + gladek asfalt)