Skriti zvok na radiu "noname"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Luknjač papirja je že bil prvi dan dokazan kot napačen. pon 11. oktober

Jaz mislim, da je plug in and out jack-a v zvočnik.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ok, malo sem prebral pravila nagradne igre in mi je bedarija, da moraš pri prijavi za sodelovanje v nagradni igri že podati svoj odgovor. Oni pa potem "kao" naključno žrebajo prijavljene in če te pokličejo, moraš povedati isti odgovor kot si ga navedel ob prijavi.
Na tak način lahko osebe s pravilnimi odgovori brez težav predhodno eliminirajo iz igre.
Samo če imaš na papirju (in kopiji, ki jo ohraniš) pravilni odgovor, jim lahko "težiš" s tem... če se ti da
wink-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Nič ne moreš težit, ker pač nisi bil izžreban, kar je po pravilih. Lahko vlečejo to igro v neskončnost. Sicer je res, da jackpot raste, ampak vprašanje kdo ga dejsnko dobi. Saj mogoče se jim pa celo splača, kaj pa vem.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Kaj, hočeš še naslov pa sliko?

No go.

Pa rekla je, da fanta že ima ...
grims-1.gif

ON: kaj keri Katji? Misliš direktorjevi hčeri?
wink-1.gif
Nimam pojma ... posluš radio, pa boš mogoče zvedel ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah tok me ne zanima, da bi ta radio poslušal!
smile-1.gif

no ja, vrhnika je kar majhna, pa da vidim, katero bi lahko pocukal za rokav, da da za rundo!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To da moraš povedat odgovor že ko kličeš, je bedasto in vrže sum na celo zadevo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Pa tale zvok nikol ni to, kar naj bi bilo. Kdor ni gluh mu je to jasno razen, če se zvok, ki je posnet sliši malo drugače kot realno. Podobno kot drugače slisis svoj lasten zvok, ki je posnet.