Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sicer sem tud jest mnenja, da je ogromna razlika med Titom in pravimi diktatorji
V ničemer.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sicer sem tud jest mnenja, da je ogromna razlika med Titom in pravimi diktatorji
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj zaradi gnide katera nas je vodila med 45 in 80 smo lepo nazadovali!
Pa ti nisi samo smešen ampak si .... !
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Povedal sem resnico, namesto da bi malikovali social demokrate, ste malikovali najslabšo vrsto človeštva in to so komunisti, fašisti, nacisti vsi isti!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Imaš dokaze da je bil izdajalec? Nimaš, on je bil patriot in je vedel da je komunizem večje zlo kot ostalo, saj to še dandanes čutimo!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Imaš dokaze da je bil izdajalec? Nimaš, on je bil patriot in je vedel da je komunizem večje zlo kot ostalo, saj to še dandanes čutimo!
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Spet dvojna merila ! Bil je OPROŠČEN po vseh točkah in ker ni obsojen je nedolžen torej menim da je čas da začepite ! Saj vedno vpijete dokler ni pravnomočno obsojen ! Razen če sodbo v imenu ljudsva iz leta 46 kljub razveljavitvi štejete kot pravnomočno
To pa moraš kučkota vprašat, je on bil pobudnik leta 2001Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Ne vem, kaj imajo za vlačiti kosti sem...? Naj ga pustijo v Ameriki, itak je tam pribežališče kvizlingov in kolaborantov.
Če leta 1945 vodiš prisego domobrancev Adolfu, ko so že vrabci æivkali do bodo popušili in ves čas okupacije pridno sodeluješ z okupatorjem, kar RKC je... si po katolibanski logiki narodni heroj ?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tist kater hodi na kardeljevo univerzo ni glih razgledan.