Škodin svetleči zaklep za varnostni pas

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
lučke so še drugje, sploh tiste rdeče, mislim da cel avto utripne če je nevarnost (ambient light, armatura itd)... video poglej

Prede drug let EQS ampak bo verjetno cena tesla S x1.5 vsaj.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Se mi ne da gledat teh videev, kjer razlagajo, kako nekaj utripa, pa kako so fensi linije itd. :)
Kako morajo biti stvari narejene, se pogleda v kaki potniški avion in je to to. Ni za odkrivat tople vode. Tam pa ne svetijo celi pasovi ledic okoli instrumentov in na joysticku. Dejansko se trudijo naredit avto, ki ponuja nesteto nstavitev in pol voznik to drka v nedogled, ter je posledično distraktiran. Mogoče ima Tesla prav. 2 knofa in ne tikaj drugega, itak si glup. :) :)

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova in Pepe

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
no ne pamet..v letalu ce pride do nevarnosti še kaj druga utripne kot samo ledice...

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Naslednje je svetleči volanski obroč.
Pa ne pozabiti na svetlečo anteno na strehi.

Svetlečo anteno ima mini countryman. Zadnjič sem videl enega parkiranega, ki mu je utripala rdeče. LOL

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Napisal si cel avion utripne. Ambient, armatura, .... v simulatorju tega ni, pa nisem gledal videa ni treba. Paciente si prihrani za doma. Jaz sem za spremembo od tebe v takem simulatorju bil, sicer za hec, ne profesionalno, pa vem malo več od tebe, kako se šola za reagiranje v takšnih situacijah. Ledice vsepovsod je pač za Janeza, Johanesa in Giannija vrhunec tehnike.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in Pepe

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Ni panike, v tem predalu se imamo prav fajn. Sicer mu rečemo 'ne gledamo promo videev', če pa že, upalimo kakšen vic ala gherman inginiring kan put 100 džus in new S klass'.