NoFear nič ni bullshit. Ok ne me za jezik vlečt da so manj opremljeni, imaš tudi bolj opremljene verzije. Ampak kolkor sem sam pred kratkim te avte testiral in teste bral je pri nekaterih ostalih koncerniih prljažnik bolj fiksen podatek, tolko prtljažnika ima (sicer vsak mal po svoje premeri) ampak se ve tu je prtljažni, tisto pa predal pod njim npr za rezervo pa se ne šteje.. Ti pa so kreativni in imaš na trgu verzije, kjer imaš
že poglobljen prtljažnik (na račun rezerve) , ampak potem gre v vse marketing materiale za vse modele, tudi tiste z polno rezervno gumo, ravno ta večji podatek. Fer bi blo da bi dali podatek npr 600 l pri opremi s kitom in z nizkim dnom/ 450 model z rezervo . Razen tega imajo ti njihovi suvi skor 20 cm pomika zadnjih sedežev. Domnevam da tudi to izkoristijo pri meritvah.Sem pred dobrim letom naredil test kot AfroC in nabasal prtljago v 400 l prtljažnik Toyote in potem prelagal v testnega uradno! 615 ?literskega (navadnega, ne allsapce) tiguana..pa je zmanjlkalo placa ker je pač manjši v tiguanu. Ok če sem potem dal zadnjo klop naprej(zelo malo placa za potnike) in uporabil še predal za gumo se ja pa šele nabralo nekje podobno placa za prtljago.
Poanta...Saj se tudi v te avte zelo veliko nabašae, samo če res rabite velik prtljažnik , ne verjet številkam in pred nakupom naložite sami da vidite kolko gre res noter.