teoretikom je težko dopovedat, ker je treba v salon
najlažje je brat uradne cenike pa avtonet pa se zgražat
Nekaterim se to ne uspe. Se pa strinjam z napisanim.ti si uspel iztržit tisto, kar ponujajo praktično "po ceniku"
Ja, naloadan Golf po ceniku 40 jurjev bi moral biti 20 jurjev. Kje si se ti skrival? Ker za 20 jurjev v letu gospodovem 2019 dobiš malo napimpanega Cliota. Pa ne RS.Lahko greš 5x v salon pa ne boš dobil 16k eur popusta na avto, ki je po ceniku 40k. Pa tudi če bi, je že vedno dražji od konkurence. Tak da realno bi moral dobiti 20k popusta, če bi to opremo odštel...
Zdaj pa mi naj nekdo zrihta na golfa 50% popusta pa mu dam še jurja v roke ko bom avto naročil.
Pa ne vem če. Ti govoriš, da naloadan Golf danes ni vreden 20 jurjev, jaz ti pa pravim, da si očitno izpod neke skale ven prilezel, kjer si kakšno desetletje spal.Ja saj. To govorim
Zavarovalnica dela po uradnem ceniku, ki ga ima zapisanega v sistemu. Tam so cene vseh izvedenk in cene dodatne opreme. Lahko jim seveda kakšen kos opreme zamolčiš, a potem tudi zavarovanje za ta kos opreme ne velja. Kaj pa piše na računu in koliko si ti plačal za avto, jih pa ne zanima.pa ko smo že pri popustih, še zavarovalnica za kasko ne naračuna tistih pravljičnih cen na ceniku pa avto.netu
Pa ne vem če. Ti govoriš, da naloadan Golf danes ni vreden 20 jurjev, jaz ti pa pravim, da si očitno izpod neke skale ven prilezel, kjer si kakšno desetletje spal.
Ker danes 20 jurjev za avto praktično ni nič.
Ne, to trdijo ostali, ki se zgražajo kako sem lahko za corollo vrgel 34k eur, ker vsi dajejo fuuuuul velike popuste in so na koncu cenejši z enako opremo. Kar pa seveda ni res.Pa ne vem če. Ti govoriš, da naloadan Golf danes ni vreden 20 jurjev, jaz ti pa pravim, da si očitno izpod neke skale ven prilezel, kjer si kakšno desetletje spal.
Ker danes 20 jurjev za avto praktično ni nič.
Ni vreden... Koliko zanj hočejo je pa drugo. Res, zdajle me sezuva ko te vaše cifre berem. Sploh ne vem zakaj se rumeni vedno vsaja pri SUVih kako ima še golf večji kufer... Ja, saj je tudi dražji očitno. Jaz sem res mislila da to dobiš za 20k€, pa se to še mi je veliko zdelo.