Škoda octavia combi 2013

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vem, vem,. Sam sem še vedno malo razp... na čehe. Ker zagaga ni bila zaradi krize. Itak špride še dinamčna predstavitev (ta je 2 dni, enkrat januarja), samo čehi so organizatorji za se ubit. Event sam (tiskovka) je trajal cca 45 minut. Ampak: tam smo bili 2 uri prej, še za usest se ni bilo, vmes so tu in tam prinesli nek fancy catering velikosti poštne znamke. Stran vržen čas. Po venetu smo tam isto bingljali še uro in pol, pa se tudi ni dalo veliko naredit (samo 4 avti in temu primerna gužva, internet pa je delal ko da ga z ajmerjem nosijo).
In seved so se silili stvar naredit v škoda muzeju, ki je dobrih 60 km od letališča diagonalno na nasprotni strani Prage, namesto da bi najeli eno halo pri letališču in tam naredili. Pa pfevozi so bili organizirani, kot da jih rihta 3-letni otrok. Tako da smo avion ujeli za las.

Skratka, prototip kako ne naredit (razen same tiskovke, ki je bila super).

A ti je to softi pisal
evil.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
A od tist promocijske black&white Opel Corsa naprej? Ma meni je še vedno všeč... jebiga.
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se Astra BW je bila prej. Pa A3 sportback s crno streho je bil popularen.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vem, vem,. Sam sem še vedno malo razp... na čehe. Ker zagaga ni bila zaradi krize. Itak špride še dinamčna predstavitev (ta je 2 dni, enkrat januarja), samo čehi so organizatorji za se ubit. Event sam (tiskovka) je trajal cca 45 minut. Ampak: tam smo bili 2 uri prej, še za usest se ni bilo, vmes so tu in tam prinesli nek fancy catering velikosti poštne znamke. Stran vržen čas. Po venetu smo tam isto bingljali še uro in pol, pa se tudi ni dalo veliko naredit (samo 4 avti in temu primerna gužva, internet pa je delal ko da ga z ajmerjem nosijo).
In seved so se silili stvar naredit v škoda muzeju, ki je dobrih 60 km od letališča diagonalno na nasprotni strani Prage, namesto da bi najeli eno halo pri letališču in tam naredili. Pa pfevozi so bili organizirani, kot da jih rihta 3-letni otrok. Tako da smo avion ujeli za las.

Skratka, prototip kako ne naredit (razen same tiskovke, ki je bila super).

A ti je to softi pisal
evil.gif

Ne, sem kar sam. Ampak malo razp..., kar je iz teksta verjetno očitno
grin1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
OFF: Kaj ne veš, da je Viper trendsetter, za njega je bila bela passé že po treh prodanih avtih? :p

Sicer pa fajn vozilo, ampak bi se predvsem rad vsedel noter, da vidim na kakšnem nivoju je notranjost.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Niti ne, bela je like ze 3 leta passé.
tongue-1.gif

Delež bele še vedno rahlo raste, ne pa več toliko, kot pred leti. Ravno passé ni ...

Verjamem, sej k nam na kmete je sele dobro v modo prsla
grin1.gif

Je le brez doplacila, pa "moderna".
smile-1.gif

Hocem pa rect, da se mi je ze 2009 zdela out, pa sem takrat prav belo vozilo zase vzel.
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
OFF: Kaj ne veš, da je Viper trendsetter, za njega je bila bela passé že po treh prodanih avtih? :p

Sicer pa fajn vozilo, ampak bi se predvsem rad vsedel noter, da vidim na kakšnem nivoju je notranjost.

Pejt polosovine menat pa tih bot.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Res? Navadna bela??

Kolega je lani vzel Polota, je bila se brez doplacila, pa crna pa modra, mislim da.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Sej sm reku po novem
tongue-1.gif

iz konfiguratorja za golfa VII:

čista bela, univerzalna
EUR 122,95

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Niti ne, bela je like ze 3 leta passé.
tongue-1.gif

Delež bele še vedno rahlo raste, ne pa več toliko, kot pred leti. Ravno passé ni ...

Verjamem, sej k nam na kmete je sele dobro v modo prsla
grin1.gif

Je le brez doplacila, pa "moderna".
smile-1.gif

Hocem pa rect, da se mi je ze 2009 zdela out, pa sem takrat prav belo vozilo zase vzel.
smile-1.gif

To ti pa verjamem. Žena je isto rekla za srebrno 3 leta nazaj, pa vzela črno. Napaka
uf-1.gif