Škoda Fabia, kar na lepem crkne

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Doma mamo Škodo Fabio, avto ima komaj 70.000km in star 10 let, vedno v garaži, v 10 letih je samo ene 10x prenočil avto zunaj, nikol zaleten, kot nov.....težava je v tem, da mu avto kr na lepem crkne, potem ga na kable vžgemo avto je bil že 2x na servisu, menal so nekaj zadev in vedno ista zgodba po servisu.
Akumolator je nov, jaz slutim na altenator. Danes je šel ravno iz servisa in so se mu kr na lepem ugasnl brisalci.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Mogoče je kakšen problem pri električnem delu ključavnice. Take neumnosti so se mi dogajale pri ibizi. Včasih niso delale kratke luči, brisalci, ventilacija itd. Menjava tiste zadeva pa je blazno poceni... 28€ pol leta nazaj.

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Tole z brisalci je nekaj s štromom, torej avto rabi štromarja, ki ve kaj dela...

Sam (če imaš voltmeter) pa lahko pomeriš tudi napetost accuja, kako dobro polni alternator in porabo toka pri ugasnjem avtu...
zmaga.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
garner: če si iz (okolice) Ljubljane, ti močno svetujem avtoelektriko Zalaznik. Sem imel dve leti nazaj podoben problem z drugim avtom in so vsi samo denar jemali, naredili pa nič, oni so pa v enem popoldnevu odkrili in odpravili napako.