Vse je po češko. Začneš z "ahoj hlapci", vmes omeniš še "hmelovi zvar" pa se vse gladko zmeniš.
Jaz sem napisal nekaj mailov v slovenščini (klical še nisem, ampak naj bi imeli celo nekoga, ki zna slovensko (baje)). Kakorkoli, njihovi odgovori so bili osladno vljudni, niso pa odgovorili na moja vprašanja oziroma sem imel občutek, da odgovarja robot. Pa vsakič traja pet dni, da odgovorijo, odgovorijo pa samo tako na splošno, ne pa konkretno o tistem, kar me res zanima. Nazadnje sem jih hotel vprašati, koliko je dva+dva. Saj morebiti jih bom pa res
. Zato sem napisal mail še na info na PS in sem preko servisa ugotovil, da naši vseeno imajo ene dva, ki naj bi vedela nekaj o tem. Ampak še vedno se vse prevali na servis, tam so pa jasno omejeni z dostopnostjo do nastavitev, kolikor jim pač matična firma dovoli! Ko najdem dve uri časa, grem tja
.
Verjetno je pa vse to isti šmorn tudi za audi in škodo in če seštejemo to skupaj, ima uporabnik avtomobila same težave s to tehniko. Jaz npr. lahko mojemu dodelim mobilne ključe. Ampak, za to potrebujem točno določen model telefona samsung, ki jih ni več oziroma bi rabil dobiti enega starega, da bi potem mojemu trenutnemu dodelil mobilni ključ. Samsung S7, S8, S9 in Note9 in še eden iz serije A (letnik 2017). S7 sem sicer še ima (celo dva), ampak sta obema šla ekrana in si zato ne morem pomagati. Ampak kišta mi pa zateži vsakič, da so lahko dostopni tudi mobilni ključi in tega se ne da ugasniti
.
Kaj se zgodi, če greš v meni systeminfo in pritisneš na gumb za preverjanje nadgradenj? Ti javi, da je verzija zadnja ali se zacikla sam vase in išče v nedogled? Meni se samo vrti krogec okoli x-a in sem ga pustil že več kot uro, pa ni bilo nič in sem potem prekinil.
Jernej