Škoda All-inclusive akcija

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Jao... Ni pošteno od njih, da tak nabijejo cene in ne samo na delo, tut material.Na izi in hitro bi radi služli ob tem pa se pomojem zgubifiling za delo, je le to slabše opravljeno, ker samo denar vidi, običajno... Če boš ti to podpiral, kar, večina nas sigurno nebo.

Primerjava z gostilno pa ni primerna, ker lahko ješ nekje za 5 eur, drugje pa za 100, pa bistvene razlike pri potešitvi lakote nebo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Pa še nekaj na "akcijo"

Fajn zadeva, ker ne rabiš v štartu met 10+k eur, nujno pa moraš pol 5 let redno odplačevat.To, kar lizing hiša dobi ceneje, naredi ceneje, to nima veze.Itak maš za referenco svojega mehanika in avto trgovino in poznaš stroške pa pol oceniš, če je tistega jurja vredno prihranit al ne.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.156
6.968
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A v gostilno tudi svoj pir prineseš in svoj kruh? Boš ceneje skozi prišel...
v gostilni obicajno ne zaracunajo postrezbe in pomivanje salce in kozarca. Na servisu pa racunajo delo

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Imam občutek da so spustili cene olja... Vsaj jest imam na predračunu od Avtoemone 13e za lite

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Še en plus za akcijo

Po 5 letih te ne boli glava, ko ti noben niti pol nabavne cene noče ponudit za avto.
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik sole pravi:

mogoče zato, ker bi me servis z lastnim oljem prišel 140 EUR , z njihovim ENAKIM oljem pa 250 EUR
confused-1.gif

Ne gre se za denar, ampak princip, da te olupijo.

Jaz pa rad dam 100EUR v žep. V bistvu še malo več, ker sam delam servis na svojem avtu.

lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A si mogoče pomislil da je vodilo lizing hiše zaslužek ne pa dobrodelnost?
To mi je kristalno jasno. Sam z veseljem plačam storitev, če vem, da je potrebno vlaganje, itd... In tudi, da nekdo mora nekaj zaslužit. In kot omenjeno v tujini te leasing lahko pride ceneje kot lastništvo, ker leasing hiša še vedno pošteno zasluži, ne pa, da lupi stranko. V tem primeru pač sam poiščem alternativo, kot pri olju. Mi pač ni normalno, da hoče nekdo na meni zaslužit 600+%, jeb.iga...

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če imaš ceno servisa v lizingu ne boš nosil svojega olja...
stupid-1.gif

tega nikoli ne bom razumel - kupi avto za 10+k€, potem pa na servis nosi lastno olje...
[censored].ga. Hitra kalkulacija za 5 let: recimo 70 EUR prihranka na olju (za drugi avto, ob tem, da je moje olje BOLJŠE), 3 servisi letno, 5 let je to 1050 EUR. Za isto stvar. In v to investiraš recimo 10 minut na leto, da naročiš olje.
Khm, meni se da s tem ukvarjat, če se tebi ne da, nimam nič proti. Upam samo, da nimaš kakšnih čangšlang gum na 20 col feltnah na avtu... Pri meni so namreč gor vedno top gume na testih, isto ne šparam niti malo na vseh ostalih zadevah. Kot omenjeno, mi pa prihranek in princip ne pustita, da me nekdo na suho nateguje.... Kar 600+% marža po moje je.... Lahko si jo pa zaračunajo, vendar naj potem ne računajo dela zraven.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Mene pri tej zadevi skrbi le to, da po petih letih ne gre cenilec okoli avta in vsako najmanjšo zadevo obračuna. Mogoče ti tudi obračuna "karamboliranost", če imaš slučajno smolo.

Res je, da tisti, ki z avti ravnamo kot je treba, bo avto tudi po petih letih zelo lep, ne more biti pa kot nov.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
stupid-1.gif

tega nikoli ne bom razumel - kupi avto za 10+k€, potem pa na servis nosi lastno olje...
[censored].ga. Hitra kalkulacija za 5 let: recimo 70 EUR prihranka na olju (za drugi avto, ob tem, da je moje olje BOLJŠE), 3 servisi letno, 5 let je to 1050 EUR. Za isto stvar. In v to investiraš recimo 10 minut na leto, da naročiš olje.
Khm, meni se da s tem ukvarjat, če se tebi ne da, nimam nič proti. Upam samo, da nimaš kakšnih čangšlang gum na 20 col feltnah na avtu... Pri meni so namreč gor vedno top gume na testih, isto ne šparam niti malo na vseh ostalih zadevah. Kot omenjeno, mi pa prihranek in princip ne pustita, da me nekdo na suho nateguje.... Kar 600+% marža po moje je.... Lahko si jo pa zaračunajo, vendar naj potem ne računajo dela zraven.

Ni težav.
Brez skrbi, kar se gum tiče je vedno "sehr empfehlenwert", nima smisla šparat na edinem stiku s cesto.

+ se opravičujem, nisem vedel da so razlike tako drastične. Sam servisiram pri nepooblaščenem, zato takih cen nisem navajen.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
stupid-1.gif

mogoče zato, ker bi me servis z lastnim oljem prišel 140 EUR , z njihovim ENAKIM oljem pa 250 EUR
confused-1.gif

Ne gre se za denar, ampak princip, da te olupijo.

Ne vem, mora biti nekoga sram, če na najbolj enostaven način prihrani 100€, pa še mogoče ženin avto 100€, verjetno vsak avto 2X letno in je 400€ v žepu? Jaoo, ste eni pametni...kar dajajte, če mate preveč.
stupid-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Škodo Octavio Family 1.2TSI dobiš za 15.000€.

Če jo vzameš preko njihove akcije, te pride v 5 letih 16.740€, s tem da avto ni tvoj.
Sedaj je 5 let star model vreden povprečno dobrih 8000€.
Toliko pa ne verjamem, da bi zmetal za zavarovanje, servise in komplet gum.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.156
6.968
113
pri taščici
Ves, vecina kupcev se ne zna izracunat koliko jih bo zadeva stala v petih letih, objav na alterju in drugod ne bodo brali, bodo samo videli tistih 2xy evrov/mesec in zadevo sprejeli. In tega se trgovci zavedajo

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Saj super pa vse, samo 10k kilometrov je malo. Jaz se ne vozim z avtom skoraj nic, sem doma v mestu in jih vseeno nasekam 8k. Ce si izven mesta doma, ti ze samo voznja v sluzbo nanese vec

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.156
6.968
113
pri taščici
Bom cez pet let malo tipal za temi skodami. Km bodo bolj ali manj realni, samo cena bo pa najbrz precej zlata.
Ce kupis nov avto za 10 kkm potem ti ne manjka denarja.

Nazadnje urejeno: