Ni point v tem a se bom jaz zmigal kam ali ne. Govoril sem o odnosu. Enostavno ne gre skupaj da jamras kake barabe so ker nategujejo ljudi, potem pa si umivas roke da ti ne bos ljudi v drek tunkal. Mene zanima kje in kdaj ste se vi dobili, a so ti ponudili pogodbo, a so omenjali pogodbo? Ali so govorili o delnicah ali o opcijah? Ali so za registracijo zahtevali placilo ali za prodajni program? Kdo te je povabil? Ali je bil zraven? + 100 dodatnih vprasanj.
Pa sem pricakoval tvoj odziv da ne bos tunkal. Zato sem te javno vprasal, sicer bi ti poslal ZS. Ampak hocem da folk vidi kako to zgleda ko zmigam svojo rit ven in srecam pametnjakovice ki bi resili svet, ko je pa treba lokalnega tatica zapret pa se spet noben nic ne spomni.
Pa vseeno hvala za to kar si povedal.
Pa sem pricakoval tvoj odziv da ne bos tunkal. Zato sem te javno vprasal, sicer bi ti poslal ZS. Ampak hocem da folk vidi kako to zgleda ko zmigam svojo rit ven in srecam pametnjakovice ki bi resili svet, ko je pa treba lokalnega tatica zapret pa se spet noben nic ne spomni.
Pa vseeno hvala za to kar si povedal.