Evo lepa priložnost za spoznavni žurLe še spoznati se morajo med sabo.
Evo lepa priložnost za spoznavni žurLe še spoznati se morajo med sabo.
Ni treba, ker stanujejo, bolje rečeno so prijavljeni na skupnem naslovu , oz gospodinjstvuja sam če dobijo od NIJZ odobritev..... 10<xyz<500
Eno vprašanje: koliko časa si mu rihtal obrtno dovoljenje in kje si ga začasno prijavil, da lahko dela pri nas?Tudi jaz imam v delavnici robota. Le da mu ni dovoljeno zabavljati nazaj. Ko mu rečem : "Zašvasaj telih 50 škatel" , jih zašvasa. Je pa res, da nihče ne vidi,da sem porabil 2 dni, da sem ga sprogramiral tako, da pleše po mojem in ne po svoji kosmati betici.
Evo, kolegica iz Kranja ugotovila, da je poleg nje in njene družine, v stanovanju ki ga ima v najemu, prijavljenih še 5 oseb.
A se gremo stavit kdo je bil?
Moški policistko z nožem poškodoval po glavi, policisti uporabili paralizator in strelno orožje
Okoli poldneva je v središču Velenja moški razgrajal in grozil s samomorom. Ob intervenciji je policiste napadel z nožem, ker ni zalegel niti opozorilni strel niti električni paralizator, so policisti zoper njega uporabili strelno orožje.www.rtvslo.si
Gre za sopek ker niso bili vsi v istem prostoru. Prosim bodi natancen pri uporabi stokovnega izrazoslovjaZa ikebano v jančah smo že stavili?
nikjer še ni potrjeno da je mrtev. na posnetku od vtv se ga vidi ko leži v rešilcu z zaprtimi očmi pa kisikovo masko ma čez.Ranjena policistka, napadalec ubit.
Za ikebano v jančah smo že stavili?
Sicer nimam pojma, ampak po prebranem bi rekel, da v Velenju so cigani, v Jancah pa ne.Ne vem, ti mi povej zakaj bi v velenju stavili v jančah pa ne.
Saj sem.
Zakaj potem litanije če se strinjamo da ne v jančah ne v velenju ni treba stavit ker vemo kdo je bil?
Kako lepo vas top sralce zberem na kupu. Samo roko dvignem.