Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Spet nabijas, kaj mene briga Zahod. To se dogaja tukaj, pri nas. Pa da vidim, ce te razumem, nekdo od nekoga najame lokala, investira v novo opremo in se potem odloci za pozig. A se je lastnik odlocil ali najemnik. Daj me razsvetli.
Pri nas se ne dogaja NIC. Slovenija je tranzitna drzava. Pa to ni moje mnenje ali ocena. To je uraden podatek policije in Vlade RS.
Kdo, kaj in zakaj bo raziskala Policija. To ni prvi, zadnji ali najvecji pozig/pozar (karkoli ze ugotovijo). Za Bellvue je to drobiz pa niso imeli tam Albanci nic zraven. In to pomeni kaj?! Bomo iz tega kaj zvedeli o Slovencih?
Najprej tri korake nazaj, se v tej temi si pisal, kako je malo preseljevanja. Zdaj ze pises, da vse bivse republike zgubljajo prebivalce. Kaj je zdaj res? Imigirirajo ali ne? Ne trudi se odgovarjati.
Pri nas se dogaja veliko, se posebej zato, ker smo tranzitna drzava. Ravno tranzitne drzave so pogosto tarca kriminalnih zdruzb, SLO je pa ena taka majhna drzava, kjer je geostrateska pozicija idealna za razno razne lopove. To da ti nimas iinformacij, je samo potrditev tvojega praznega nabijanaj.
Marsikatera zadeva ne pride v javnost, razlogov je seveda vec, od sejanja panike, razvoj ekstremiza, ksenofobije, tudi strahu, da drzavni aparat nima nadzora itd. Razlogov je nebroj. Velikokrat se jih pusti na miru, ker se v vecini mlatijo medseboj.
Ena zanimiva zgodba je Mlinar, ki je naredil pravo malo revolucijo med tvojimi najljubsimi peki in kioski s hitro prehrano. Kolektivno so mafijski peki spustili ceno bureka, na samo dva evra, iz dva evra stirideset oz dvajset. Ne bos verjel, tudi McDonalds je spustil ceno BigMaca na samo dva evra. Upam, da Mlinar odpre se kaksno poslovalnico. Prav zanimivo je, da Mlinarju ne upajo pisnit glede lokacije pekarn, saj jih brez problema odpira zraven sipcev. Celovška, Miklošičeva, Čopova, ni da ni.
Belvi je zgodba, ki jo tvoji mozgani ne morej razumeti. Ne se spuscat, ostani pri pekih.