Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Pa ti si res bedak. Od kdaj je Žurnal neko merilo resnega cajtenga. To je na nivoju Blica.
evil.gif

To je bil primer za posebneze...

ISTO NA SIOLU

NA POLITIKISU

itd, itd, itd...

Sviras kurcu. Drzavljani Srbije v vecini primerov pomeni siptarje, ker s potnimi listi Kosova ne morejo nic. Z Albanskim se nekako, Srbskim pa veliko lazje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Pa ti si res bedak. Od kdaj je Žurnal neko merilo resnega cajtenga. To je na nivoju Blica.
evil.gif

ISTO NA SIOLU

NA POLITIKISU

itd, itd, itd...

Sviras kurcu. Drzavljani Srbije v vecini primerov pomeni siptarje, ker s potnimi listi Kosova ne morejo nic. Z Albanskim se nekako, Srbskim pa veliko lazje.

Sicer to ni bilo bistvo ampak Albanci so praviloma drzavljani Kosova. Med potnim listom Kosovom ali Albanije ni razlike pri vstopu v EU. Ni "veliko lazje". Viza je potrebna ali ni potrebna. V enem letu Srbijo zapusti 35.000 ljudi. V BIH&Kosovu je tudi podobno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
evil.gif

ISTO NA SIOLU

NA POLITIKISU

itd, itd, itd...

Sicer to ni bilo bistvo ampak Albanci so praviloma drzavljani Kosova. Med potnim listom Kosovom ali Albanije ni razlike pri vstopu v EU. Ni "veliko lazje". Viza je potrebna ali ni potrebna. V enem letu Srbijo zapusti 35.000 ljudi. V BIH&Kosovu je tudi podobno.

Kosovo zgubi okoli 60.000 prebivalcev na leto...
BIH zgubi okoli 80.000 prebivalcev na leto...

Stevilke so seveda priblizne ampak za celo zgodbo to niti ni vazno. Tukaj se jasno vidi kako debilna je zgodba o siptarskih hordah.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tocno to je bilo bistvo, ker zavajas ljudi, ki ne poznajo situacije. Seveda ni razilike, oba sta v kurcu, zato imajo tudi Makedonskega ter Srbskega. So pa ze problemi, ker potni listi pridobljeni v Srbiji, kmalu ne bodo vec veljani in golazen mnozicno lovi zadnji voz za EU. Se nedolgo nazaj je EU oz Zahodne članice pizdile, da je potrebno ponovno uvesti vize za Srbijo, ker so sipci preplavili Nemcijo in ostale bogatejse clanice.

"Passports issued to citizens living in Kosovo are a long-standing problem. The daily quote sources in the Serbian government saying that some EU member-states have asked Belgrade to refuse passports to Kosovo Albanians." Ima toga jos.

Druga opcija je pa avion, ko jim ni potrebno preckati Srbije, zato pa cveti povezava Brnik - Priština in obratno. Slovenija je pa tako ali tako vedno bila relativno odprta do siptarjev.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Tocno to je bilo bistvo, ker zavajas ljudi, ki ne poznajo situacije. Seveda ni razilike, oba sta v kurcu, zato imajo tudi Makedonskega ter Srbskega. So pa ze problemi, ker potni listi pridobljeni v Srbiji, ze potekajo in golazen mnozicno lovi zadnji voz za EU. Se nedolgo nazaj je EU oz Zahodne članice pizdile, da je potrebno ponovno uvesti vize za Srbijo, ker so sipci preplavili Nemcijo in ostale bogatejse clanice.

"Passports issued to citizens living in Kosovo are a long-standing problem. The daily quote sources in the Serbian government saying that some EU member-states have asked Belgrade to refuse passports to Kosovo Albanians." Ima toga jos.

Druga opcija je pa avion, ko jim ni potrebno preckati Srbije, zato pa cveti povezava Brnik - Priština in obratno. Slovenija je pa tako ali tako vedno bila relativno odprta do siptarjev.

Ne, to ni k. bistvo. Cisto k. vseeno koliko tocno ljudi zapusca drzavo. Tocnih podatkov itak ni. Vse drzave ex-Yu zgubljajo prebivalce. Eni vec, eni manj. To se razlikuje tudi znotraj posameznih drzavah. Vzhodni del BIH zgublja prebivalce hitreje kakor Zahodni hkrati pa lahko tudi hitreje od Pristine (recimo).

Govoriti kako to pocneje samo Albanci ali kako gre za neko invazijo je v najboljsem primeru bedarija.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Koga boli k..... ali izgubljajo ali ne. Dejstvo je, da se mnozicno selijo, s sabo pa prinesejo skodljive plemenske navade. Kot je pozig na Miklosicevi. Nekdo se je odlocil, da je v tisti ulici premalo prostora za se en fast food lokal.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Koga boli k..... ali izgubljajo ali ne. Dejstvo je, da se mnozicno selijo, s sabo pa prinesejo skodljive plemenske navade. Kot je pozig na Miklosicevi. Nekdo se je odlocil, da je v tisti ulici premalo prostora za se en fast food lokal.

Zgubljanje prebivalcev=selitev. Selijo se VSI. Vecinoma gre za neizbrazeno prebivalstvo in nekih oh in sploh razlik ni.

Pozig na Miklosicevi ni pravi, zadnji ali najvecji. Da nekdo zakuri lokal zaradi zavarovanja je pa sicer nekaj nezaslisanega na Zahodu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Spet nabijas, kaj mene briga Zahod. To se dogaja tukaj, pri nas. Pa da vidim, ce te razumem, nekdo od nekoga najame lokala, investira v novo opremo in se potem odloci za pozig. A se je lastnik odlocil ali najemnik. Daj me razsvetli.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Spet nabijas, kaj mene briga Zahod. To se dogaja tukaj, pri nas. Pa da vidim, ce te razumem, nekdo od nekoga najame lokala, investira v novo opremo in se potem odloci za pozig. A se je lastnik odlocil ali najemnik. Daj me razsvetli.

Pri nas se ne dogaja NIC. Slovenija je tranzitna drzava. Pa to ni moje mnenje ali ocena. To je uraden podatek policije in Vlade RS.
Kdo, kaj in zakaj bo raziskala Policija. To ni prvi, zadnji ali najvecji pozig/pozar (karkoli ze ugotovijo). Za Bellvue je to drobiz pa niso imeli tam Albanci nic zraven. In to pomeni kaj?! Bomo iz tega kaj zvedeli o Slovencih?
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ce se ne bi delal neumnega, bi zapopadel, zakaj sem ti dal ta primer..ker pa je jasno, da si mutibaric oz. blefer, potem pa nic..
rolleyes-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ce se ne bi delal neumnega, bi zapopadel, zakaj sem ti dal ta primer..ker pa je jasno, da si mutibaric oz. blefer, potem pa nic..
rolleyes-1.gif

V bivsi drzavi smo imeli morilce/posiljevalce vseh verskih/nacionalnih skupin. Zgorej omenjeni ne izstopa po stevilu ali kakorkoli drugace. Taksne stvari se v ZDA (recimo) dogajajo skoraj vsak dan pa nihce iz tega ne dela znanosti.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zate mogoce ne izstopa, ampak, po temu dogodku se je na siptarje v jla zacelo gledati precej drugace..upraviceno...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zate mogoce ne izstopa, ampak, po temu dogodku se je na siptarje v jla zacelo gledati precej drugace..upraviceno...

Tukaj je bilo pet mrtvih, Hrvati (Feniks) so za sabo pustili 15 mrtvih in so zaradi prvega zaceli Siptarje gledati drugace. A res?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Za ustaske teroriste ne vem, ker nisem bil zraven, za tega siptarja pa vem, ker sem bil posredno "vpleten" in vem, kako in kaj.
drgac se je pa brezveze nategovat s teboj, ker si poln vporednic in zamegljujes probljem..
priden.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Pri nas se ne dogaja NIC. Slovenija je tranzitna drzava. Pa to ni moje mnenje ali ocena. To je uraden podatek policije in Vlade RS.
Kdo, kaj in zakaj bo raziskala Policija. To ni prvi, zadnji ali najvecji pozig/pozar (karkoli ze ugotovijo). Za Bellvue je to drobiz pa niso imeli tam Albanci nic zraven. In to pomeni kaj?! Bomo iz tega kaj zvedeli o Slovencih?
smirk-1.gif

Najprej tri korake nazaj, se v tej temi si pisal, kako je malo preseljevanja. Zdaj ze pises, da vse bivse republike zgubljajo prebivalce. Kaj je zdaj res? Imigirirajo ali ne? Ne trudi se odgovarjati.

Pri nas se dogaja veliko, se posebej zato, ker smo tranzitna drzava. Ravno tranzitne drzave so pogosto tarca kriminalnih zdruzb, SLO je pa ena taka majhna drzava, kjer je geostrateska pozicija idealna za razno razne lopove. To da ti nimas iinformacij, je samo potrditev tvojega praznega nabijanaj.

Marsikatera zadeva ne pride v javnost, razlogov je seveda vec, od sejanja panike, razvoj ekstremiza, ksenofobije, tudi strahu, da drzavni aparat nima nadzora itd. Razlogov je nebroj. Velikokrat se jih pusti na miru, ker se v vecini mlatijo medseboj.

Ena zanimiva zgodba je Mlinar, ki je naredil pravo malo revolucijo med tvojimi najljubsimi peki in kioski s hitro prehrano. Kolektivno so mafijski peki spustili ceno bureka, na samo dva evra, iz dva evra stirideset oz dvajset. Ne bos verjel, tudi McDonalds je spustil ceno BigMaca na samo dva evra. Upam, da Mlinar odpre se kaksno poslovalnico. Prav zanimivo je, da Mlinarju ne upajo pisnit glede lokacije pekarn, saj jih brez problema odpira zraven sipcev. Celovška, Miklošičeva, Čopova, ni da ni.

Belvi je zgodba, ki jo tvoji mozgani ne morej razumeti. Ne se spuscat, ostani pri pekih.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Za ustaske teroriste ne vem, ker nisem bil zraven, za tega siptarja pa vem, ker sem bil posredno "vpleten" in vem, kako in kaj.
drgac se je pa brezveze nategovat s teboj, ker si poln vporednic in zamegljujes probljem..
priden.gif

Svet se ne konca pri "ne vem". Pri temu Albancu je zgodba komplicirane oziroma bolj kakor je bila pri tisti hrvaski skupini. Oni so slikali vec cas in je vse skupaj zelo lepo dokumentirano. Kdo, kaj in zakaj... Pa tudi pustili so 3x vec mrtvih kakor Albanec. Torej...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

smirk-1.gif

Najprej tri korake nazaj, se v tej temi si pisal, kako je malo preseljevanja. Zdaj ze pises, da vse bivse republike zgubljajo prebivalce. Kaj je zdaj res? Imigirirajo ali ne? Ne trudi se odgovarjati.

Pri nas se dogaja veliko, se posebej zato, ker smo tranzitna drzava. Ravno tranzitne drzave so pogosto tarca kriminalnih zdruzb, SLO je pa ena taka majhna drzava, kjer je geostrateska pozicija idealna za razno razne lopove. To da ti nimas iinformacij, je samo potrditev tvojega praznega nabijanaj.

Marsikatera zadeva ne pride v javnost, razlogov je seveda vec, od sejanja panike, razvoj ekstremiza, ksenofobije, tudi strahu, da drzavni aparat nima nadzora itd. Razlogov je nebroj. Velikokrat se jih pusti na miru, ker se v vecini mlatijo medseboj.

Ena zanimiva zgodba je Mlinar, ki je naredil pravo malo revolucijo med tvojimi najljubsimi peki in kioski s hitro prehrano. Kolektivno so mafijski peki spustili ceno bureka, na samo dva evra, iz dva evra stirideset oz dvajset. Ne bos verjel, tudi McDonalds je spustil ceno BigMaca na samo dva evra. Upam, da Mlinar odpre se kaksno poslovalnico. Prav zanimivo je, da Mlinarju ne upajo pisnit glede lokacije pekarn, saj jih brez problema odpira zraven sipcev. Celovška, Miklošičeva, Čopova, ni da ni.

Belvi je zgodba, ki jo tvoji mozgani ne morej razumeti. Ne se spuscat, ostani pri pekih.

Kje tocno sem zapisal da je malo preseljevanja? Ali veliko? Ali kakorkoli vrednotil "kolicino" preseljevanja? Nisem VSAJ 3x zapisal da kolicina NI VAZNA?

xx.xxx migrantov ali xxx.xxx iz X drzave je veliko? Odvisno za koga? Za EU drobiz, za exYU drzave ogromno. Koliko je to za koga vazno je spret relativno.

Ja, vsi zivimo v casu migracij. Vsi se selijo (tudi Slovenci). To ni po invazija "siptarskih hord" kakor se predstavlja.

Pri nas se ne dogaja nic. Samo prehod na katerega Slovenija nima nobenega (dobesedno) vpliva. Ni tarca ali cilj za kogarkoli. Sploh pa za "kriminalne zdruzbe". Premajhen trg za kogarkoli. Nihce od velikih igralcev ni v Sloveniji. Tako ali drugace.

Burek lahko dobis kjerkoli (od Spina do Mercatorja) za manj kakor je v Mlinarju tako da Mlinar res pripeljal k. revolucija kajnede...

Sem preprican da imas tudi o Belviju v se insiderske informacije
grims-1.gif